Danabol (Метандиенон) Balkan pharmaceuticals

Данабол е продукт съдържащ активно вещество Метандиенон. Метан Danabol на Балкан Фармацевтикал е добър и качествен анаболен стероид, повишаващ осезаемо мускулната маса и сила.

Новият Данабол на Балкан е в кутия от 100 таблетки.

Цена за 50 таблетки: 21 лв.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

26,90 лв

  • 100 таблетки
  • 50 таблетки

Информация за Danabol (Метандиенон) Balkan pharmaceuticals

Цена: 39.90 лв.
Опаковка: 100 таблетки (10 мг / 1 таб)
Производител: Balkan Pharmaceuticals

Данабол 10 мг цена на Метандиенон - метан/. Анабол с добър ефект и действие покачване за мускулна маса.Данабол е търговко име на анаболен стероид с активно вещество Metandienone /Метандиенон/, познат също и под името Метандростенолон. Препарата е много ефективен за бързо покачаване на мускулната маса и силата. Подходящ е както за напреднали така и за начинаещи спортисти и фитнес трениращи. Danabol /метан/ оказва силен ефект и действие върху изграждане и покачване на скелетната мускулатура, повишава мускулната маса и силата. Любим анаболен стероид на културисти и тежкоатлети.

Данабол /метандиенон/ подробна информация

Danabol има следните характеристики:


Активно вещество:Methandienone (Метандиеон)
Подобни анаболни стероиди:Дианабол (Метан) HTP
Мethandienone - Biotech
Methabolon Depot (метандиенон) Pharm tec
Metasteron (Метан) Negen
Време на засичане в тялото:Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Метана може да бъде открит и засечен в тялото до 6 седмици след последния прием.
Полуживот:8 часа
Ароматизация:Умерена. С нормален прием и дози, леката ароматизацията на Данабола има своята положителна страна. Точно тази лека трансформация на тестостерона в естроген, прави Данабол толкова могъщ в повишаването на силата и масата. Внимание: имайте предвид, че с високите дози тази ароматизация става в наш минус и страничните ефекти започват да се проявяват.
Водна задръжка:Умерена.
Ефект и действие:Данабол има силно анаболно и андрогенно действие, мощен орален стероид, рязко покачва мускулната маса и силата. Има свойството да повишава апетита и да увеличава синтеза на белтъчини. При висока консумация на протеини и калории се наблюдава драстично повишаване на масата и силата за кратко време.
Комбиниране на Метан с други анаболни стероиди:Поради умерената си водна задръжка, Метана не е добър избор в цикъл за релеф. В Цикъл за обем и трупане на мускулна маса, най-добрия вариант е комбинация на Данабол с Дека дураболин и Тестотстерон Енантат.
Прием и дозировка:Нормален дневен данабол прием е от 20 до 50 мг. дневно, като при дози над 50-60мг започва да проявява страничните си действия като се повишава и водната задръжка. Метана не се препоръчва за продължителна употреба, понеже стероидните рецептори бързо се насищат и привикват с него, приема му над 6 седмици е неуместен.
Приложение:Данабола е масово използван анаболен стероид, заради достъпната си цена и доброто действие без силно изразени странични ефекти. Използва се в почти всички спортни дисциплини, където телесните килограми не са от значение.

Мнения и коментари

Оценка 
2020-04-24

Данабол прием

Ако дневната доза е до 30 мг., метана се пие сутрин 10-15 мин преди хранене.
Ако дозировката е по-висока, се разделя на два равни приема, през около 12 часа, отново преди хранене.
В случай че метана предизвиква газове и подуване на стомаха, добре е да се приема заедно с храната.
Приема не зависи от времето за тренировка!

  • 4 от 4 човека смятат, че това ревю е полезно.
Оценка 
2020-02-23

Кога се пие

Искам да попитам има ли значение кога се пие сутрин след закуска или вечер преди лягане

  • 1 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.

Споделете вашето мнение за продукта

Danabol (Метандиенон) Balkan pharmaceuticals

Danabol (Метандиенон) Balkan pharmaceuticals

Данабол е продукт съдържащ активно вещество Метандиенон. Метан Danabol на Балкан Фармацевтикал е добър и качествен анаболен стероид, повишаващ осезаемо мускулната маса и сила.

Новият Данабол на Балкан е в кутия от 100 таблетки.

Цена за 50 таблетки: 21 лв.

Споделете вашето мнение за продукта