Намалена цена! Oxandrolic Анавар GEP - 96 таб / 10 мг Оксандролон. Виж по-голямо

Oxandrolic (Анавар) GEP

Oxandrolic GEP е анаболен стероид Оксандролон, наричан Анавар. Качествен препарат използван от фитнес трениращи за релеф, намаляване на мазнини или за чиста мускулна маса. Anavar Gep е ефикасен и мек стероид, подходящ за чувствителни към анаболите мъже и жени.

Повече детайли

108,00 лв

120,00 лв

-12,00 лв

Информация за Oxandrolic (Анавар) GEP

Търговско име: Oxandrolic GEP
Цена: 120 лв.
Опаковка: 96 таблетки (10мг /1таб.)
Производител: GEP
Активно вещество: Oxandrolone

Anavar GEP cena / Анавар Геп цена!

Анавар Геп под името Oxandrolic е анаболен препарат с активен състав Оксандролон. Това е най-лекия и безобиден стероид, използван от трениращи мъже и жени за изгаряне на мазнини или качване на чиста мускулна маса.

Oxandrolic GEP е сигурен и ефикасен препарат за подобряване на мускулния релеф или за покачване на качествен мускул и повишаване на силата. Характерно при този препарат е че мускулите не се вдървяват а остават достатъчно пластични, което е предимство за по-голяма издръжливост. До него прибягват състезатели които се стремят да повишат силовите показатели и издръжливостта си, без да покачват тегло, като борци, спринтьори, колоездачи и др.. Предпочитан е от жени културисти, защото не причинява вирилизация а дава добри резултати.

Anavar Gep не ароматизира не се преобразува в естроген. Той е силно анаболен, но слабо андрогенен, поради което не предизвиква голям прираст на маса. С този стероид няма толкова силна водна задръжка, както със силни андрогени. Той дава сила, подпомага горенето на мазнини и спомага за по-добър релеф на мускулите. При употребата му нарастването на мускулите е бавно, но качествено. Придобитите мускули се запазват за дълго време след спирането му.

Oxandrolic GEP рядко се приема самостоятелно, често се комбинира с други анаболни стероиди за да се подсили ефекта и по-добър краен резултат. Употребата му от фитнес трениращи най-често е свързана с намаляване на подкожните мазнини за постигане на добър релеф. За тези цели Анавар работи добре в комбинация с Винстрол, Мастерон, Примоболан или Параболан. С подобни съчетания, могат да се очакват невероятни резултати.

Странични ефекти с прием на Анавар не може да се очакват! Той е най-лекия и безопасен анаболен стероид!

⇒ Подробна информация за ефекта и действието на Anavar

Подобни анаболни стероиди:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Oxandrolic (Анавар) GEP

Oxandrolic (Анавар) GEP

Oxandrolic GEP е анаболен стероид Оксандролон, наричан Анавар. Качествен препарат използван от фитнес трениращи за релеф, намаляване на мазнини или за чиста мускулна маса. Anavar Gep е ефикасен и мек стероид, подходящ за чувствителни към анаболите мъже и жени.

Споделете вашето мнение за продукта