Намалена цена! Oxandrolon (Анавар) Balkan Pharmaceuticals Виж по-голямо

Oxandrolon (Анавар) Balkan

Оригинален Анавар - Oxandrolon на Балкан Фармацевтикалс е най-добрия Анавар на пазара. Качествен, добър и много лек анболен стероид подходящ за тези които са чувствителни към страничните ефекти на стероидите.

Повече детайли

в наличност

122,00 лв

128,00 лв

-6,00 лв

Информация за Oxandrolon (Анавар) Balkan

Цена: 128 лв.
Производител: Balkan pharmaceuticals

Oxandrolon - анавар балканфарма

Оксандролон е търговското наименование, както и активната съставка на анаболния стероид известен с името Анавар. Анавар е орален анаболен стероид с добре изразено анаболно действие и много слаби андрогенни ефекти. Анавар се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни препарати, той е 17-алфа алкилиран анабол, но въпреки това е с ниска токсичност за черния дроб.

Подробна информация за Анавар /оксандролон/

Oxandrolon на Balkan pharmaceuticals има следните характеристики:

Опаковка:кутия с 60 таб. (10мг/таб)
Активно вещество:

Oxandrolone

Полуживот:12часа
Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Оксандролон може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след последния прием.

Ароматизация:

Анавар не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия.

Водна задръжка:

Няма задържане на вода в тъканите..

Ефект и действие:

Действието и ефекта на Анавара се изразяват в повишаване на силата, мускулите стават плътни и твърди, изгражда и покачва чиста мускулна маса. С анавар голям прираст на масата не може да се очаква, но придобитата мускулатура е чиста и качествена, която се запазва дълго време след края на цикъла.

Приложение:

Поради изключително ниското андрогенно действие и умерен анаболен ефект, Анавар е масово използван анаболен стероид както от мъже така и от жени. Жените харесват оксандролон, понеже страничните ефекти с този анаболен препарат са сведени до минимум. При употреба на нормални дози анавар, жените не страдат от маскулинизация.

В медицината Анавар се изписва като медикамент за подпомагане растежа на мускулната тъкан. Използва се за възстановяване на тегло загубено след операция, при тежка травма, или хронични инфекции. Оксандролон се приема също и от хора, които не могат да поддържат теглото си по неизвестни медицински причини. Анавар се използва също и за намаляване на загуба на мускулна тъкан, причинена от използване на лекарства, както и за намаляване на болките в костите при хора с остеопороза.

Комбиниране на Анавар с други анаболни стероиди:

За по-твърда и по-дефинирана мускулатура, без задържане на вода, Оксандролон добре се комбинира с анаболи като Примоболан и Винстрол. Подобна комбинация е много популярна и може драстично да подобри физиката. Ако сте решили да пoкачвате обемите, добре е Анавар да се комбинира с Тестостерон и/или Дека Дураболин.

Когато анавар се комбинира с други стероиди, спортистите трябва да забележат по-бързо, по-силно и по-добре изразени мускулно изграждащи ефекти, но също може да се увеличи и андрогенното действие.

Прием и дозировка:

Нормална доза за мъже е от 30 – 80 мг. анавар на ден, без да има изразени странични ефекти.

За жени нормална доза е от 5 до 10мг., подобен прием би трябвало да доведе до значителен растеж без забележими андрогенни странични ефекти.

Мнения и коментари

Оценка 
Мускулна маса 2014-12-04

Анавар

Приема на Анаболни стероиди не следва да се съобразява с тренировъчното време. Целта е да се поддържа постоянно ниво на препарата в кръвта. Анавар е препарат с по-кратък полуживот и дневната доза е редно да се раздели на 3 или 4 приема, през равен интервал от време, без да се съобразявате с тренировката!

 • 1 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.
Оценка 
Зор 2014-11-27

Прием

Може ли да ми кажете по кое време се пие анавара, преди или след тренировка?

  Оценка 
  Стефан 2014-06-21

  Anavar

  Колко дълго мога да приемам анавара ?

  • 1 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.

  Споделете вашето мнение за продукта

  Oxandrolon (Анавар) Balkan

  Oxandrolon (Анавар) Balkan

  Оригинален Анавар - Oxandrolon на Балкан Фармацевтикалс е най-добрия Анавар на пазара. Качествен, добър и много лек анболен стероид подходящ за тези които са чувствителни към страничните ефекти на стероидите.

  Споделете вашето мнение за продукта