Stanobolon Rapid - Pharm Tec: Стромба цена 50 таб. Виж по-голямо

Stanobolon Rapid (Стромба) Pharm Tec

Стромба (Винстрол на таблетки) под името Stanobolon Rapid Pharm Tec е продукт с добро качесто и цена. Стромбата е подходяща за качване на чиста мускулна маса, подобряване на релефа и силовите постижения без висок риск от странични ефекти.

Повече детайли

28,00 лв

Информация за Stanobolon Rapid (Стромба) Pharm Tec

Търговско име: Stanobolon Rapid
Цена: 28 лв.
Опаковка: кутия с 50 таб. (10 мг. / 1таб.)
Производител: Pharm tec
Активно вещество: Stanozolol

Stromba Pharm tec cena.

Stanobolon Rapid Pharm Tec е анаболен стероиден препарат с активно вещество - Станозолол, познат като Стромба или Винстрол таблетки. Станоболон Рапид е винстрол с високо качество и показва добри резултати. Стромбата се използва от фитнес трениращите за релеф на мускулите или изграждане на чиста мускулна маса и повишаване на силата, без странични ефекти.

Stanobolon Rapid е мек препарат, силно анаболен и слабо андрогенен. Той увеличава синтеза на протеини, подобрява задържането на азот и минерали в мускулната тъкан, но не задържа вода. С приема му не се наблюдават странични ефекти свързани с естрогена, понеже не ароматизира. Но, поради това, със стромбата не може да се очакват драстични промени в обема и размерите на мускулите. Покачването на силата е осезаемо, а придобитата мускулна маса със стромба е чиста и качествена, а качените мускули могат да се запазят за дълго време след спирането му. За разлика от високо андрогенните стероиди, с винстрол таблетки не се забелязва вдървяване на мускулите, което го прави предпочитан стимулант за лекоатлети и спортове където е важно повишаване на физическите възможности, без рязка промяна в теглото.

Поради мекия си характер, стромбата се използва често от чувствителните индивиди и е предпочитан стероид от жени. Ниският му андрогенен индекс не позволява проява на странични ефекти, като гинекомастия. При жени, ползващи препарата в нормални дози, вирилизация не се наблюдава.

Stanobolon Rapid Pharm Tec може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други анаболни стероиди, които се подбират в зависимост от целите на спортиста. Винстролът на хапчета има свойството да потиска нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Това повишава нивото на активния тестостерон в кръвта, което означава че комбинирайки го с други анаболни стероиди ще се повиши тяхната ефективност.

Дозировка:
Обичайната доза за Винстрол на таблетки е между 20 мг и 40 мг на ден, взети за не повече от 6-8 седмици. За жени дневната доза не бива да превишава 10мг!

Странични ефекти:
Въпреки че е има ниско андрогенно действие, Stanobolon Rapid може да прояви нежелани странични ефекти при по-чувствителни индивиди или във високи дози. Това може да включва пристъпи на мазна кожа и акне, но гинекомастия не може да се появи! Жените харесват Винстролът на хапчета, но трябва да са внимателни в дозировката. При дози над 10мг дневно има вероятност от вирилизирация.

Подобни препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Stanobolon Rapid (Стромба) Pharm Tec

Stanobolon Rapid (Стромба) Pharm Tec

Стромба (Винстрол на таблетки) под името Stanobolon Rapid Pharm Tec е продукт с добро качесто и цена. Стромбата е подходяща за качване на чиста мускулна маса, подобряване на релефа и силовите постижения без висок риск от странични ефекти.

Споделете вашето мнение за продукта