STOMBA (Станозолол) EGP - Стромба

Стромба е орален Станозолол - винстрол на таблетки. Stromba Euro Generics Pharm е качествен анаболен стероид, използван както от мъже, така и жени за подобряване на релафа, очертаване на мускулите или за покачване на чиста мускулна маса.

Повече детайли

42,00 лв

Информация за STOMBA (Станозолол) EGP - Стромба

Цена:  39.90 лв.
Опаковка: 90 таблетки (10 мг / 1 таб.)
Търговско име: Stromba
Производител: Euro Generics Pharm
Активно вещество: Станозолол

Качествена стромба цена, Stromba cena.

Стромба е анаболен препарат с активен състав Станозолол, известен като Винстрол хапчета. STROMBA Euro Generics Pharm е качествена орална форма на известният инжекционен Winstrol! Съединението се приема от фитнес трениращи за постигане на релефна мускулатура (намаляване на подкожните мазнини) или изграждане на чиста мускулна маса и покачване на сила. Стромбата е силно анаболна, но слабо андрогенна, с мек характер и може да се използва от начинаещи мъже и жени без висок риск от странични ефекти.

Станзоолол таблетките имат силна анаболно действие, увеличават синтеза на протеин, подобряват задържането на азот и минерали в мускулната тъкан, но не задържа вода. С приема на Стромба не се наблюдават странични ефекти свързани с естрогена, понеже не ароматизира (не се преобразува в естроген). Поради слабата си андрогенна активност със него не може да се очакват драматични промени в размерите на мускулите. Очакваните резултати са покачване на силата, качване на чиста мускулна маса и намаляване на подкожната мазнина - по-добър релеф на мускулите.

Стромба често се използва от чувствителни индивиди. Поради слабите андрогенни свойства на съединението, странични ефекти като, мазна кожа, акне и гинекомастия не се наблюават. Приемът на Стормба от жени в нормални дози дава добър ефект, като вирилизация не се наблюдава.

Stromba Euro Generics Pharm може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други анаболни стероиди подбирани в зависимост от целта на спортиста. Винстрол на хапчета има уникалното свойството да потиска нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Това повишава нивото на свободния тостестерон в кръвта, което означава че комбинирайки го с други анаболни стероиди ще се повиши тяхната ефективност.

Дозировка:
Оптимална доза е 40 мг на ден, взети за не повече от 6-8 седмици. Дозата на стромба за жени, не бива да превишава 10 мг. дневно!

Странични ефекти:
Въпреки че е има ниско андрогенно действие, употребата на Stromba във високи дози, може да доведе до нежелани странични ефекти при по-чувствителни индивиди. Те може да включват, по-мазна кожа и потискане на ендогенния тестостерон!
Жените харесват оралният станозолол, но трябва да са внимателни с дозата. При доза над 10 мг дневно има вероятност от вирилизирация.

Препарата е 17-алфа алкилирано съединение, което го предпазва от разпад в черния дроб, за да може по-висок процент от веществото да навлезе в кръвния поток след перорално приложение. Трябва да се знае, че 17-алфа алкилираните анаболно / андрогенни стероиди могат да бъдат хепатотоксични. Продължителен прием на висока доза може да доведе до увреждане на черния дроб.

Подобни препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

STOMBA (Станозолол) EGP - Стромба

STOMBA (Станозолол) EGP - Стромба

Стромба е орален Станозолол - винстрол на таблетки. Stromba Euro Generics Pharm е качествен анаболен стероид, използван както от мъже, така и жени за подобряване на релафа, очертаване на мускулите или за покачване на чиста мускулна маса.

Споделете вашето мнение за продукта