Stromba Med (Стромба / Винстрол таблетки) 120 х 10 мг Виж по-голямо

Stromba Med Bioniche - Стромба 120 таб x 10 мг

STROMBA MED е Винстрол на хапчета. Оригинална и качествена стромба от 120 таблетки х 10 мг станозолол на добра цена. Мек анаболен стероид, използван от културисти и фитнес трениращи мъже и жени за изчистване на мазнини, релеф или за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ както за начинаещи, така и за напреднали спортисти, истинска стромба цена.

Повече детайли

66,00 лв

Информация за Stromba Med Bioniche - Стромба 120 таб x 10 мг

Винстрол на таблетки / Стромба:
Цена:
 66 лв.
Търговско име: STROMBA-MED
Опаковка: 120 таблетки (10 мг / 1 таб.)
Производител: Bioniche Pharma 
Активно вещество: Stanozolol

Подобни продукти

Stromba Med е анаболен препарат с активен състав Станозолол. Това е синтетичен стероид известен като Винстрол на таблетки или Стромба на хапчета. Stromba-Med е анабол с високо качество, оригинален продукт с доказан произход. Използва се от фитнес трениращи за постигане на релеф, намаляване на мазнини или изграждане на чиста мускулна маса, съпроводено с покачване на сила. Станозолол таблетки е меко съединение и може безпроблемно да се използва от начинаещи мъже и жени без странични ефекти.

Свойства, ефект и действие

Stromba е лек анаболен стероид, слабо андрогенен, но силно анаболен. Съединението увеличава синтеза на протеини, подобрява задържането на азот и минерали в мускулната тъкан, но не задържа вода. С приема му не се наблюдават странични ефекти свързани с естрогена, понеже не ароматизира (не се преобразува в естроген).

Поради липсата на каквато и да било ароматизация, със Стромба не може да се очакват драматични промени в размерите на мускулите. Очаквани резултати може да са осезаемо покачване на сила, качване на чиста мускулна маса и намаляване на подкожната мазнина - по-добър релеф на мускулите.

Използване и употреба на Стромба

Винстрол на таблетки, често се използва от чувствителните индивиди и е предпочитан анаболен стероид за жени. Слабите андрогенни свойства на Стромбата не позволява проява на странични ефекти като гинекомастия. А при жени ползващи Станозолол в нормални дози, вирилизация не се наблюдава.

Stromba-Med може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други анаболни стероиди, които се подбират в зависимост от целите на спортиста. Стромба има свойството да потиска нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Това повишава нивото на свободния тостестерон в кръвта, което означава че комбинирайки го с други анаболни стероиди ще се повиши тяхната ефективност.

Stromba: странични ефекти

Въпреки че е има ниско андрогенно действие, употребата на Stromba във високи дози, може да доведе до нежелани странични ефекти при по-чувствителни индивиди. Те може да включват, пристъпи на мазна кожа и акне, но гинекомастия не може да се появи! Жените харесват оралният станозолол, но трябва да са внимателни в дозата. При доза над 10 мг дневно има вероятност от вирилизирация.

Препарата е 17-алфа алкилирано съединение, което го предпазва от разпада му в черния дроб за да може по-висок процент от веществото да навлезе в кръвния поток след перорално приложение. Трябва да се знае, че 17-алфа алкилираните анаболно / андрогенни стероиди могат да бъдат хепатотоксични. Продължителен прием с висока доза може да доведе до увреждане на черния дроб. Проучванията показват, че приемането на орален анаболен стероид с храна може да намали неговата бионаличност. Това налага приема на всички орални анаболи да е на празен стомах.

Прием и дозировка

Stromba-Med, обикновено се приема в доза между 20 и 40 мг на ден, взети за не повече от 6-8 седмици. За жени, дневната доза не бива да превишава 10 мг!

Комбиниране

Подходящи стероиди за комбиниране в цикъл с Стромба за чистене на мазнини и релеф:

Подходящи стероиди за комбиниране в цикъл със Стромба за чиста мускулна маса:

Примерни цикли със Стромба

Подобни препарати на STROMBA-MED:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Stromba Med Bioniche - Стромба 120 таб x 10 мг

Stromba Med Bioniche - Стромба 120 таб x 10 мг

STROMBA MED е Винстрол на хапчета. Оригинална и качествена стромба от 120 таблетки х 10 мг станозолол на добра цена. Мек анаболен стероид, използван от културисти и фитнес трениращи мъже и жени за изчистване на мазнини, релеф или за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ както за начинаещи, така и за напреднали спортисти, истинска стромба цена.

Споделете вашето мнение за продукта