Stano Titan – Стромба / Станозолол 100 таблетки * 10 мг. Виж по-голямо

Stano (Стромба) Titan - Stanozolol 100 таб / 10 мг

STANO Titan е Винстрол на хапчета, наричан още Стромба, орален анабол с активно вещество Станозолол.. Stano Titan е качествена Стромба на добра цена! Лек анаболен препарат, използван от културисти и фитнес трениращи за изчистване на мазнини и подобряване релефа на мускулите, а също и за покачване на чиста мускулна маса.

Повече детайли

50,00 лв

Информация за Stano (Стромба) Titan - Stanozolol 100 таб / 10 мг

Търговско име: Stano TITAN
Цена: 60 лв.
Опаковка: 100 таблетки (10мг /1таб.)
Производител: TITAN
Активно вещество: Stanozolol

Stano е Стромба Титан с цена: .. Stromba Titan - cena : .. Ефективен Винстрол на таблетки с високо качество.

Стромба Титан е анаболен препарат с активен състав Станозолол, синтетичен стероид известен като Винстрол на таблетки. Това е анабол с високо качество, доказан произход и добра цена. Използва се от фитнес трениращи за постигане релеф на мускулите, намаляване на мазнини или изграждане на чиста мускулна маса и покачване на сила. По своя характер е меко съединение и може безпроблемно да се използва от начинаещи мъже и жени без риск от странични ефекти.

Stano Titan е слабо андрогенен, но силно анаболен стероид. Той увеличава синтеза на протеини, подобрява задържането на азот и минерали в мускулната тъкан, но не задържа вода. С приема му не се наблюдават странични ефекти свързани с естрогена, понеже не ароматизира (не се преобразува в естроген). Затова, поради липсата на ароматизация, със Стромба Титан не може да се очакват драматични промени в размерите на мускулите. Очаквани резултати може да са осезаемо покачване на сила и физическите способности, качване на чиста мускулна маса и намаляване на подкожната мазнина - по-добър релеф на мускулите. Той е най-масово използваният препарат сред лекоатлети и състезатели по теглови категории.

Stanozolol се използва от чувствителните индивиди. Слабите му андрогенни свойства не позволяват проява на странични ефекти като гинекомастия. А при жени, приемащи Stromba в нормални дози, вирилизация не се наблюдава.

Stano Titan може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други анаболни стероиди, които се подбират в зависимост от целите на спортиста. Той има свойството да потиска нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони), което повишава нивото на свободния тостестерон в кръвта. Това означава, че комбинирайки го с други анаболни стероиди, тяхната ефективност ще се повиши.

Странични ефекти:
Въпреки че е има ниско андрогенно действие, употребата на Stano във високи дози, може да доведе до нежелани странични ефекти при по-чувствителни индивиди. Те може да включват, пристъпи на мазна кожа и акне, но гинекомастия не може да се появи! Жените харесват Винстрол на хапчета защото лесно се контролира, но трябва да са внимателни в дозата. При доза над 10 мг дневно има вероятност от вирилизирация.

Препарата е 17-алфа алкилирано съединение, което го предпазва от разпада му в черния дроб за да може по-висок процент от веществото да навлезе в кръвния поток след перорално приложение. Трябва да се знае, че 17-алфа алкилираните анаболно / андрогенни стероиди могат да бъдат хепатотоксични. Продължителен прием с висока доза може да доведе до увреждане на черния дроб. Проучванията показват, че приемането на орален анаболен стероид с храна може да намали неговата бионаличност. Това налага приема на всички орални анаболи да е на празен стомах.

Дозировка:
Stano обикновено се приема от начинаещи в доза между 20 и 40 мг на ден, взети за не повече от 6-8 седмици. За жени, дневната доза не бива да превишава 10 мг!

Подходящи стероиди за комбиниране в цикъл със Стромба за чистене на мазнини и релеф:

Подходящи стероиди за комбиниране в цикъл със Стромба за чиста мускулна маса:

Примерни цикли със Стромба

Подобни препарати на Стромба Титан:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Stano (Стромба) Titan - Stanozolol 100 таб / 10 мг

Stano (Стромба) Titan - Stanozolol 100 таб / 10 мг

STANO Titan е Винстрол на хапчета, наричан още Стромба, орален анабол с активно вещество Станозолол.. Stano Titan е качествена Стромба на добра цена! Лек анаболен препарат, използван от културисти и фитнес трениращи за изчистване на мазнини и подобряване релефа на мускулите, а също и за покачване на чиста мускулна маса.

Споделете вашето мнение за продукта