Намалена цена! Stanozolic GEP (Winstrol) Винстрол ГЕП - 10 ампули. Виж по-голямо

Stanozolic (Винстрол депо) GEP

Stanozolic GEP е инжекционен Станозолол на добра цена! Препарат познат като Винстрол Депо (Winstrol Depot). Винстрол ГЕП притежава силни анаболни и слаби андрогенни свойства и е най-използваното средство за качване на чиста мускулна маса или за намаляване на подкоцните мазнините и отслабване.

Повече детайли

64,00 лв

70,00 лв

-6,00 лв

Информация за Stanozolic (Винстрол депо) GEP

Търговско име: Stanozolic
Цена: 70 лв.
Опаковка: 10 ампули (50 мг / 1 амп.)
Производител: GEP
Активно вещество: Станозолол

vinstrol depo cena - винстрол геп цена с високо качество.

Stanozolic GEP е препарат, познат като Винстрол депо с активно действащо вещество Stanozolol във воден разтвор. Това е стероид със силно анаболно действие и слаби андрогенни свойства. Той не ароматизира, не задържа вода и не води до драматичен растеж както с Анадрол или Метан. Затова Станозолол е любим препарат на състезатели в спортове, като лека атлетика, бокс, борба и др., където не е желателно да се качват килограми, а да се увеличат физическите показатели, като сила, бързина и издръжливост.

Ефекта от прием на Винстрол Депо е изграждане на чиста мускулна маса, повишаване на силата и физическите способности. В съчетание с нисковъглехидратна диета и интензивни тренировки подпомага изгарянето на мазнини и оформяне на мускулите. Но с високо въглехидратна диета и когато се комбинира със силни андрогени като Тестостерон, може да се качи солидно количество чиста мускулна маса и да се постигнат добри резултати.

Винстрол ГЕП не води до преобразуване в естроген. Тъй като има слаби андрогенни свойства, не води до съществено увеличаване на теглото и задържане на вода. Така че, тези които използват този стероид не бива да се тревожат за тези неприятни ефекти. Освен това, този препарат работи като диуретик, увеличава отделянето на вода от организма. В следствие на това, спортистите могат да увеличат размера на мускулите, без течности и натрупване на мазнини.

Прием и дозиране.

Stanozolic GEP се приема в доза от порядъка на 1 ампула през ден. Но в зависимост от стажа на спортиста дозата може да варира. Въпреки че е воден разтвор, Станозолол се прилага чрез мускулно инжектиране, което понякога е доста болезнено!

Винстрол GEP може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди, които се избират в зависимост от целите. В цикъл за релеф се комбинира добре с Анавар, Параболан, Мастерон и Примоболан. В цикъл за качване на мускулна маса, работи добре в комбинация с Тестостерон, Болденон, Анаполон, Метандиенон.

Странични ефекти.

Stanozolic GEP не проявява странични ефекти свързани с естрогена. В нормални дози може да се използва ползотворно и сигурно. Но при високи дози и продължителна употреба, може да се наблюдава акне и мазна кожа. При индивиди с генетична предразположеност към косопад, той може да се засили. Съединението, подобно на всички анаболи, потиска собственото производство на тестостерон, което налага прилагане на след стероидна терапия при спиране на препарата.

⇒ Подробна информация за Винстрол

Подобни анаболни стероиди:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Stanozolic (Винстрол депо) GEP

Stanozolic (Винстрол депо) GEP

Stanozolic GEP е инжекционен Станозолол на добра цена! Препарат познат като Винстрол Депо (Winstrol Depot). Винстрол ГЕП притежава силни анаболни и слаби андрогенни свойства и е най-използваното средство за качване на чиста мускулна маса или за намаляване на подкоцните мазнините и отслабване.

Споделете вашето мнение за продукта