Meta-Med Bioniche - Метан (Дианабол) цена. Виж по-голямо

Метан (Дианабол) 120 таб. Metha-Med Bioniche

Metha-Med Bioniche е анаболен стероид Метандиенон, познат още като Метан, Метандростенолон, Дианабол, Данабол или Дбол. Оригинален и качествен анабол на добра цена! Метан се използва от фитнес трениращи за бързо качване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

55,00 лв

Информация за Метан (Дианабол) 120 таб. Metha-Med Bioniche

Метан / Данабол:
Цена:
 56 лв.
Търговско име: METHA-MED
Опаковка: 120 таблетки (10 мг / 1 таб)
Производител: Bioniche Pharma
Активно вещество: Метандиенон

Подобни продукти

Metha-Med е оригинален анаболен препарат който има мощни свойства да изгражда мускулна маса и да увеличава силата. Активното вещество е Метандиенон, известен още като Метандростенолон, Дианабол, Данабол или Дбол. На жаргон наричан Метан. Анабол с мощно тъканно изграждащо действие. При достатъчен прием на протеини и калории, Метана води до бързо повишаване на мускулна маса, сила и издръжливост.

Метан Биониче е силно ефективен препарат, който повишава съдържанието на калий, калций и фосфор, необходимо за изграждане на белтъците. Стимулира анаболни и потиска катаболитните процеси, причинени от глюкокортикоиди. Дианабол води до увеличаване на мускулната маса, подобряване на трофичните тъкани, стимулира калциеви отлагания в костите, повишава задържането на азот, фосфор, сяра, калий, натрий и вода в организма. Той е високо ефикасен стероид, чрез който спортистите получават бързо повишаване на силата и увеличаване на мускулна маса. Препарата е масово използван в културизма и тежката атлетика. Лекоатлети и спортисти при които силата не е приоритет избягват приема на метан, заради силното му действие.

Метандиенон се използва както от начинаещи така и от напреднали атлети. Той се прилага в началото на всеки цикъл за маса, за да даде бърз старт.

Странични ефекти

Metha-Med може да предизвика омазняване на кожата и поява на младежки пъпки, тъй като се стимулира функцията на мастните жлези. Ако има наследствена предразположеност към косопад, съществува възможност препарата да го засили. При високи дози, понякога може да се наблюдава агресивно поведение на потребителя.

Предпазни мерки:
Приемът на високи дози за по-дълъг период от време може да натовари черния дроб. Хора страдащи от високо кръвно налягане, не трабва да изполват Дианабол Може да се наложи да приемате Nolvadex и Proviron, в случай че сте предразположен към ароматизация. Тъй като съединението е склонно да се превръща в естроген.
Жени НЕ трябва да използват препарата, защото могат да възникнат значителни симптоми на вирилизация.

Прием и дозировка

Начин на прием и Дозировка: Метан (Дианабол) се приема преди хранене, един или два пъти на ден, в зависимост от дозата. Оптимална доза за начинаещи е 20 - 30 мг. дневно. Ако забележите стомашен дискомфорт, приемайте препарата по време на хранене.
Комбинира се успешно в всички анаболни стероиди.

Примерни цикли със Метан

Подобни препарати


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Метан (Дианабол) 120 таб. Metha-Med Bioniche

Метан (Дианабол) 120 таб. Metha-Med Bioniche

Metha-Med Bioniche е анаболен стероид Метандиенон, познат още като Метан, Метандростенолон, Дианабол, Данабол или Дбол. Оригинален и качествен анабол на добра цена! Метан се използва от фитнес трениращи за бързо качване на мускулна маса и сила.

Споделете вашето мнение за продукта