Метан PolfaPharm 100 таб / 10 мг

Метан на POLFAPharm с добро качество и цена!

Methan е анабол на таблетки, с активно вещество Метандиенон, известен е като МЕТАН. Той е най-изпозлваният стероид за бързо натрупване на мускулна маса и сила не само от начинаещи, но и от професионални атлети..

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

35,00 лв

Информация за Метан PolfaPharm 100 таб / 10 мг

Цена: 38лв.
Опаковка: 100 таблетки (10мг/1таб.)
Производител: PolfaPharm

Състав:
10 мг Methandienon в една таблетка.

Methan POLFAPharm е качествен метан, анабол известен с мощните си свойства да изгражда мускулна маса и да увеличава силата. Активното му вещество е Метандиенон - синтетичен препарат със стероидна структура и силно анаболно (тъканно изграждащо) действие. При достатъчен прием на протеини и калории, увеличава силно белтъчния синтез, което води до бързо повишаване на мускулна маса, сила и издръжливост. Повишава съдържанието на калий, калций и фосфор, необходимо за изграждане на белтъците. Стимулира анаболни и инхибира катаболитните процеси, причинени от глюкокортикоиди. Води до увеличаване на мускулната маса, подобрява трофичните тъкани, стимулира калциеви отлагания в костите, повишава задържането на азот, фосфор, сяра, калий, натрий и вода в организма.

Употреба в медицината:
Methandienone се предписва при нарушения в белтъчния синтез, кахексия (драстично отслабване и отпадане), състояния при които се изисква продължително тъканно изграждащо действие, след тежка инфекция, операция и старческа астения. При недостатъчност във функционирането на бъбреците, силна мускулна слабост и остеопороза.

Употреба в спорта:
Метан е високо ефективен стероид, чрез който спортистите получават бързо повишаване на силата и увеличаване на мускулна маса. Препарата е масово използван в тежката атлетика и културизма. Лекоатлети и спортисти при които силата не е приоритет избягват приема на метан, заради силното му действие.

Начин на прием и Дозировка:
Methan PolfaPharm се приема преди хранене, два пъти на ден. Оптимална доза за начинаещи е 20-30 мг. дневно. Ако забележите стомашен дискомфорт, приемайте препарата по време на хранене.

Предпазни мерки:
Жени НЕ трябва да използват Methan, защото могат да възникнат значителни симптоми на вирилизация.

Високи дози или използването за по-дълъг период от време може да натовари черния дроб. Дори доза от само 10 мг. / ден може да увеличи стойностите на чернодробните ензими, но след спиране на препарата, стойностите се нормализират. Докато използвате methandienone може да наблюдавате високо кръвно налягане и ускоряване на сърдечния ритъм, което може да наложи прием на лекарство против хипертония. Може да се наложи да приемате Nolvadex и Proviron, в случай че сте предразположен към ароматизация. Тъй като Метан е склонен да се превръща в естроген.

Противопоказания:
Не използвайте при: Свръхчувствителност към препарата, рак на простатата, рак на гърдата при мъжете, карцином на гърдата при жени с хиперкалциемия, CPI, тежка атеросклероза, чернодробна и бъбречна функция, остър и хроничен простатит, бременност и кърмене.

Странични ефекти:
Methandienone може да предизвика акне и омазняване на кожата, тъй като се стимулира функцията на мастните жлези. Ако има наследствена предразположеност към косопад, съществува възможност препарата да го засили.
След прекратяване на приема, може да се наблюдава загуба на сила и маса. Това е често свързано с отделяне на задържаната вода и/или пренебрегване на прием на тестостерон стимулиращи препарати. При високи дози, понякога може да се наблюдава агресивно поведение на потребителя.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Метан PolfaPharm 100 таб / 10 мг

Метан PolfaPharm 100 таб / 10 мг

Метан на POLFAPharm с добро качество и цена!

Methan е анабол на таблетки, с активно вещество Метандиенон, известен е като МЕТАН. Той е най-изпозлваният стероид за бързо натрупване на мускулна маса и сила не само от начинаещи, но и от професионални атлети..

Споделете вашето мнение за продукта