Methandrolic (Метандростенолон) Метан GEP

Methandrolic GEP е качесвен Метандростенолон на добра цена- анабол известен като Метан! Това е анаболен стероид на таблетки, който се използва от начинаещи и напреднали културисти за по- бързо качване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

38,00 лв

Информация за Methandrolic (Метандростенолон) Метан GEP

Цена: 42 лв.
Опаковка: 96 таблетки (10 мг / 1 таб.)
Търговско име: Methandrolic
Производител: GEP

Метандростенолон цена с високо качество / Methandrostenolon cena!

Метандростенолон на GEP, е високо качествен анаболен стероид на хапчета! Активният състав е Methandeinone / Methandrostenolon - анабол известен масово като МЕТАН. Препарата е широко използван от културисти и фитнес трениращи за бързо качване на мускулна маса и сила. Смята се, че е стероид за начинаещи, но поради силното си анаболно действие, бърз ефект и умерени андрогенни свойства се използва и от напреднали културисти.

Метандростенолон - Methandrolic GEP има силно анаболно и андрогенно действие. Той е мощен препарат способен рязко да покачи мускулната маса и сила. Метандролик силно увеличава белтъчния синтез и азотния баланс, в резултат на което бързо може да се качи солидно количество мускулна маса. По време на тренировка се наблюдава голямо напомпване на тренираните мускули, а силата нараства драстично.

Метандростенолон има свойството да ароматизира, което трябва да се вземе под внимание от чувствителни индивиди. Често преобразуването в естроген не е високо и се проявява само с повишено задържане на вода. Но при употреба на високи дози може да предизвика поява на други странични ефекти, като гинекомастия и силно акне. Това може да се предотврати с едновременния прием на Нолвадекс, Провирон или Аримидекс.

Methandrolic GEP се използва от бодибилдинг и фитнес трениращи в цикъл за качване на мускулна маса и сила. Често се комбинира с други анаболни стероиди за по-силен ефект, но дори прием само на Метан, в комбинация с високо калорична и богата на протеин диета, може да покачи мускулната маса с 5 до 8 кг за един месец.

Оптимален прием на Метандростенолон е доза от 30 до макс. 50 мг на ден, в зависимост от теглото на спортиста. Честа практика при фитнес ентусиастите е използването на висока доза! Това не е нито правилно, нито ще пораснат повече мускулите, може единствено да повиши риска от поява на странични ефекти.

Метан не бива да се приема от жени! При жените дори малка доза от това съединение може да доведе до силно изразена вирилизация.

Странични ефекти може да се пявят при високи дози и продължителна употреба. Те може да включват: задържане на вода, акне, гинекомастия, депресия, повишена агресия, нервност, проблеми с простатата, чести - продължителни и болезнени ерекции, намален брой на сперматозоидите, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие (когато се използва при по-млади момчета).

⇒ Подробна информация за Метандростенолон / Метан

⇒ Примерни цикли с метан

Подобни продукти със същата съствка:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Methandrolic (Метандростенолон) Метан GEP

Methandrolic (Метандростенолон) Метан GEP

Methandrolic GEP е качесвен Метандростенолон на добра цена- анабол известен като Метан! Това е анаболен стероид на таблетки, който се използва от начинаещи и напреднали културисти за по- бързо качване на мускулна маса и сила.

Споделете вашето мнение за продукта