Пептиди

Доскоро непознати, тези ценни съединения наречени пептиди, навлизат масово в ежедневието не само на спортистите стремящи се към чиста мускулна маса, а и на хора желаещи по-добър живот. Пептидите са част от всеки жив организъм и са отговорни за много жизнени функции. На пръв поглед, това са съединения съставени от малък на брой аминокиселини. Да,...

Доскоро непознати, тези ценни съединения наречени пептиди, навлизат масово в ежедневието не само на спортистите стремящи се към чиста мускулна маса, а и на хора желаещи по-добър живот. Пептидите са част от всеки жив организъм и са отговорни за много жизнени функции. На пръв поглед, това са съединения съставени от малък на брой аминокиселини. Да, могат да се разглеждат и като къси протеини, но на практика са жизненоважни за нормалното протичане на много процеси в организма. Всичко се свежда до действието което пептидите оказват на различните органи, клетки и техните функции. В зависимост от състава и броя аминокиселини от които е изграден пептида, той може да подпомага, увеличава или подобрява различни процеси в тялото. Пептидите повишават хормона на растежа, ефект от което би могло да бъде: покачване на мускулна маса, намаляване на мазнините, подмладяване и добър физически и ментален тонус. Други пептиди ефективно подобряват съня, борят се със стреса и премахват натрупаното напрежение. Вече са синтезирани и пептиди които намаляват времето за възстановяване на рани и травми.

Пептидите са отговорни за много процеси, физически или психотропни. Те се произвеждат в тялото по естествен начин, но по една или друга причина, при някои от нас тяхното производство е намаляло или недостатъчно за това което искаме. Вече се синтезират пептиди които може да се приемат за различни цели. За разлика от медикаментите, използването на пептиди няма да потисне тяхното естествено производство в тялото. Също така няма да причинят пристрастяване както хилядите лекарства за успокоение и не причиняват странични ефекти. Но както всяко хубаво нещо така и пептидите са на по-висока цена от алтернативните препарати използвани в медицината.

Още

Пептиди

Има 25 продукта.

на страница
Покажи 1 - 16 of 25 продукти
 • 24,00 лв

  Бактериостатична вода за инжектиране на пептиди. За разлика от обикновенната стерилна вода, бактериостатичната може да запази разтворения пептид стабилен за дълго време.

  24,00 лв
  В наличност
 • 42,00 лв

  HGH Fragment 176-191 е пептид за горене на мазнини и намаляване на теглото, стимулира липолизата (изгарянето на мазнини) и е 12 пъти по-силен в сравнение с растежния хормон по отношение топене на мазнини и потискане образуването на нови мазнини.

  42,00 лв
  В наличност
 • 42,00 лв 47,00 лв

  Ипаморелин е пептид на добра цена, който действа ефективно за освобождаване на растежен хормон (GH). Приемът на Ipamorelin повишава отделянето на хормона на растежа, вследствие на което се изгражда качествена мускулна тъкан и се намаляват мазнините и мастните депа.

  42,00 лв 47,00 лв
  Намалена цена!
  В наличност
 • 44,00 лв
  2 Мнение(я)

  GHRP-6 е пептиден хормон, чието основно действие е да освобождава и увеличава хормона на растежа в тялото. GHRP 6 е най-добрият пептид за покачване на мускулна маса чисто, без мазнини. Преиема се предимно за натрупване на маса, заради свойството си да повишава апетита чрез отделяне на грелин.

  44,00 лв
  В наличност
 • 47,00 лв

  GHRP 2 е пептид който стимулира и увеличава собственото производство на растежен хормон в тялото. Това води до по-бързо покачване на мускулна маса и изгаряне на подкожни мазнини.

  47,00 лв
  В наличност
 • 48,00 лв

  MGF (Mechano Growth Factor) или Механичен растежен фактор е пептиден хормон, който се произвежда в мускулната тъкан на бозайниците, когато мускулите са подложени на тренировка. МГФ е 24 амино киселинен пептид, считан за изоформа на IGF-1.

  48,00 лв
  В наличност
 • 48,00 лв

  Sermorelin или известен още като GRF 1-29 е синтетичен 29-аминокиселинен поли-пептид който увеличава освобождаването на растежен хормон (GHRH). Серморелин се намира естествено в човешкото тяло, произвежда се от мозъка за да стимулира производството, секрецията и освобождаването на растежен хормон (Growth Hormone).

  48,00 лв
  В наличност
 • 48,00 лв

  DSIP (Delta Sleep Inducing Peptide) е синтетичен невропептид, който подобрява и подпомага съня, насърчава вълната на бавния и дълбок сън. Пептида DSIP има действие да засилва защитните и възстановителни процеси в тялото, намалява, потиска и предпазва от стрес.

  48,00 лв
  В наличност
 • 48,00 лв

  GHRP-2 е много ефективен пептид, който значително повишава производството на хормон на растежа в тялото. GHRP 2 е един от най-добрите препарати за увеличаване нивото на рестежен хормон.

  48,00 лв
  В наличност
 • 50,00 лв 55,00 лв
  2 Мнение(я)

  CJC-1295 пептиди за повишаване на секрецията и отделянето на хормона на растежа в тялото. При повишено ниво на растежен хормон, мускулите нарастват чисто, а мазнините се топят.

  50,00 лв 55,00 лв
  Намалена цена!
  В наличност
 • 54,00 лв

  Selank / Селанк е анксиолитичен пептиден препарат, който се използва за облекчаване на състояние на тревожност, безпокойство и напрегнатост. Селанк действа добре за потискане и успокояване на чувство на страх и премахва стреса.

  54,00 лв
  В наличност
 • 56,00 лв

  IGF 1 Long R3 е инсулиноподобен фактор на растежа. С приема на пептида IGF-1 LR3 се повишава хормона на растежа и се получава хиперплазия (делене на мускулната клетка) което води до значителен мускулен растеж.

  56,00 лв
  В наличност
 • 58,00 лв

  MOD GRF (1-29) е модифициран GRF 1-29 пептид, чрез добавени 4 аминокиселини. Целта е да се удължи времето за действие и да се увеличи секрецията и отделянето на растежен хормон. Опаковка: 2мг./1 флакон. Цена: 58лв/1бр.

  58,00 лв
  В наличност
 • 58,00 лв

  CJC 1295 DAC Alley е дълго действащ GHRH пептид. Използва се за естествено увеличаване и освобождаване на растежен хормон, вместо инжектиране на чист хормон на растежа. CJC 1295 DAC има тетраедалната модификация с Drug Affinity Complex (DAC) за по-дълго действие. цена за 1 флакон 2 мг: 58 лв

  58,00 лв
  В наличност
 • 59,00 лв

  IGF-1 Human Des (1-3) е пептид, подобен на IGF-1, но е много по-анаболен. При IGF-1 Des са премахнати последните три аминокиселини, което го прави около 10 пъти по-силен от IGF-1.

  59,00 лв
  В наличност
 • 62,00 лв

  CJC-1295 / DAC пептида повишава отделянето и освобождаване на растежен хормон в тялото чрез импулси. CJC-1295 / DAC е пептид с дълго действие и не се налага често инжектиране.

  62,00 лв
  В наличност
Покажи 1 - 16 of 25 продукти