GHRP-6 Пептиди Виж по-голямо

GHRP-6 пептиди

GHRP-6 е пептиден хормон, чието основно действие е да освобождава и увеличава хормона на растежа в тялото. GHRP 6 е най-добрият пептид за покачване на мускулна маса чисто, без мазнини. Преиема се предимно за натрупване на маса, заради свойството си да повишава апетита чрез отделяне на грелин.

Повече детайли

44,00 лв

 • 1бр.
 • 2бр.
 • 3бр.
 • 4бр.

Информация за GHRP-6 пептиди

Цена на GHRP 6 пептиди за мощно освобождаване на растежен хормон.

Опаковка: 5мг/1флакон
Цена: 53лв.
Дози GHRP 6 в 1 флакон: 50 х 100мкг -
1 флакон е достатъчен за 16-17дни

GHRP-6 е хексапептид който мощно освобождава в тялото растежен хормон. Той е един от няколкото синтетични мет-енкефалин аналози, които включват неестествени D-амино киселини, които са били разработени с цел да се повишат нивата и освобождаването на хормона на растежа в тялото.

Ефект и действие на GHRP-6 пептиди:

Действието на GHRP 6 се изразява в стимулиране на хипофизната жлеза, вследствие накоето тя отделя значително количество растежен хормон в организма.

Ефекта от приема на GHRP-6 се изразява в:

 • Увеличава се протеиновия синтез и се стимулира растежа на нова мускулна тъкан.
 • Има възстановяващо въздействие върху ставите и нараняванията, подсилва съединителната тъкан и укрепва костната минерална плътност
 • Засилената секреция на растежен хормон, кара черния дроб да произвежда повече IGF-1 (инсулино-подобен растежен фактор 1), който се счита за основния анаболен механизъм за действие на растежния хормон
 • Дава възможност за нормален растеж при деца с дефицит на растежния хормон.
 • Увеличава мускулната маса (и физическа сила, ако се комбинира с умерени упражнения).
 • Намалява бръчките на кожата и някои други последици от стареенето на кожата.
 • Възстановява вътрешните органи, които са атрофирали с възрастта.
 • Предизвиква хиперплазия, увеличението на мускулните клетки.
 • Увеличава се мускулната маса, чрез създаването на нови мускулни клетки (което се различава от хипертрофия).
 • Насърчава се липолизата, което води до намаляване на мастната тъкан (мазнините в тялото).
 • Повишава плътността на костите.

Начин на употреба, прием и дозировка на GHRP-6:

Пептидите GHRP се инжектират подкожно.

Важно, преди и след инжектиране: - Приемайте дозата поне 2-а часа след хранене, на гладно. Изчакайте 30 минути след инжектиране ако се храните, мазнините поемайте последни.

Доза за инжекция: 100 мкг

Инжекции в един флакон: 50 дози по 100мкг. в 1 флакон – 5мг.

Количество за инжектиране: Ако сте използвали 2 мл. вода за смесване, 100мкг. = 0.04 мл. (4 единици на инсулинова спринцовка), ако сте използвали 3 мл. вода за смесване, 100мкг. = 0.06 мл. (6 единици на спринцовката инсулин).

Препоръчително е GHRP-2 да се приема поне 3 месеца, и не повече от 6 месеца. Добре действа в комбинация с CJC-1295 100-300 мкг дневно.

Разтвяряне на пептиди

Определяне на доза - пептиден калкулатор

Приложение на GHRP-6:

GHRP 6 успешно се прилага на хора, които имат дефицит на растежен хормон, може да се използва за лечение на хора, които страдат от хранителни разстройства. Кахексията е друго заболяване, на което GHRP-6 може да помогне (кахексия е степен на отслабване на тялото /загуба на тегло, мускулна атрофия и др./ по време на тежко недохранване). Най-разпространеното приложение на GHRP6 е в борбата срещу затлъстяването, пептида вследствие на въздействието си върху нивата на растежен хормон предизвиква регулиране на телесните мазнини.

При спосртистите, GHRP-6 помага да се увеличи чистата мускулна маса и да се отървем от нежеланите телесни мазнини. Освен че повлиява положително на метаболизма GHRP-6 помага за повишаване на енергията, издръжливостта и подсилва съединителната тъкан в ставите.

Нежелани странични ефекти и реакции с GHRP-6:

С приема на GHRP 6 може да се наблюдава: повишен апетит, умора и леко задържане на вода. Въпреки това, тези нежелани реакции обикновено изчезват след първите 2-3 седмици, тъй като тялото се приспособява към съответното увеличение на растежен хормон (GH).


Пептиди като GHRP-6 не са предназначени за употреба или консумация от хора. Те са синтетично създадени пептиди за използване в изследователска среда, само за научни изследвания и лабораторна употреба. Този продукт не е лекарство, храна, или козметично средство.

Мнения и коментари

Оценка 
М. М 2016-03-30

GHRP 6

Да, пептида може да се комбинира с всеки един прием на стероиди и във всеки един цикъл!

 • 1 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.
Оценка 
Momchil s 2016-03-28

пептиди

Здравейте този пептит може ли да се комбинира със цикал за начинаещи метан

  Споделете вашето мнение за продукта

  GHRP-6 пептиди

  GHRP-6 пептиди

  GHRP-6 е пептиден хормон, чието основно действие е да освобождава и увеличава хормона на растежа в тялото. GHRP 6 е най-добрият пептид за покачване на мускулна маса чисто, без мазнини. Преиема се предимно за натрупване на маса, заради свойството си да повишава апетита чрез отделяне на грелин.

  Споделете вашето мнение за продукта