PEG MGF - IGF-1ec цена Виж по-голямо

PEG MGF - IGF-1ec /механичен растежен фактор/

PEG-MGF е вариант на IGF-1 (инсулино-подобен растежен фактор). Пептида има действие да увеличава броя на мускулните клетки и подпомага мускулът да продължи растежа си извън заложеният му генетичен лимит.

Повече детайли

84,00 лв

 • 1бр.

Информация за PEG MGF - IGF-1ec /механичен растежен фактор/

Цена: 95 лв
Разфасовка: флакон 2мг.

PEG-MGF (пегилиран механо растежен фактор), също известен като IGF-1ec. Пептида има действие да създава нови мускулни клетки и стимулира растежа на мускулите чрез насърчаване задържането на азот и увеличаване синтеза на протеини. Механичният растежен фактор се освобождава в организма като отговор от нараняване на мускулните клетки (причинено от тренировки с тежести). Това съединение е отговорно за по-бързото възстановяване и зарастване на увредените тъкани. PEG MGF спомага да се увеличи броят на стволови клетки в мускула, така че да може да се слеят и да станат част от клетките на старите мускулни влакна.

Проведени клинични тестове показват какви резултати и ефект оказва PEG MGF (механичния растежен фактор), с 5-седмичен цикъл:

 • Мускулен растеж чрез хиперплазия (ускоряване на клетъчното делене) и хипертрофия (увеличение на обема на клетките).
 • Намаляване процента на мазнините в тялото средно с 5-6%.
 • Повишава издръжливостта.
 • Подобрява релефа на мускулите и тяхната венозност.

Допълнителни ефекти:

 • Повишава имунната защита
 • Подобрява кожата
 • Намалява холестерола
 • Бързо възстановява
 • Неврозащитен ефект (предпазва нервна система)
 • Стимулация на клетъчната пролиферация на костния мозък
 • Потиска клетъчната апоптоза, и магазините на сърдечната функция след миокарден инфаркт Регенерация на всички телесни тъкани

В тялото постоянно се произвежда MGF. Но да се повиши нивото му и да се поддържа по-високо е нужно пегилиране. С тази презумция е създаден и PEG MGF пептида. Пегилиран механична растежен фактор е значително с по-висока бионаличност в организма, инжектира се 2-3 пъти на седмица, и поддържа висока концентрация за дълго време.

Средната дневна доза на Peg-MGF е 100-200 микрограма, с честота 2-3 пъти седмично, което е много изгодно, имайки предвид високата цена на пептидите. Големи дози не водят до значително подобряване на резултатите. В тренировъчни дни, когато се приема паптида, се прилага веднага след тренировка, за да се имитира максимално физиологичната секреция. Понеже естественият механична растежен фактор се освобождава от организма в отговор на увреждане на тъканите.

Начин на приложение: подкожно инжектиране с инсулинова спринцовка. Понякога се извършва чрез интрамускулно инжектиране в целевия мускул, въпреки че този подход е безсмислен. Ако механичният растежен фактор работи на място, ще се наблюдава асиметрия (също като при използване на synthol). Има примери, които показват, че редовното инжектиране в една мускулна група, не води до преференциален растеж. Продължителността на курса е 5-6 седмици.

Какво е пегилиране ?! – метод, при който към молекулата на естествения интерферон се добавя специална верига. Това позволява удължаване живота на интерферона в организма и засилване на свойствата му.

Какво е интерферон ?! - интерферонът е вещество което е прието отвън, чрез инжектиране или перорално но се произвежда в тялото по естесвен път.


Пептиди като PEG-MGF не са предназначени за употреба или консумация от хора. Те са синтетично създадени пептиди за използване в изследователска среда, само за научни изследвания и лабораторна употреба. Този продукт не е лекарство, храна, или козметично средство.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

PEG MGF - IGF-1ec /механичен растежен фактор/

PEG MGF - IGF-1ec /механичен растежен фактор/

PEG-MGF е вариант на IGF-1 (инсулино-подобен растежен фактор). Пептида има действие да увеличава броя на мускулните клетки и подпомага мускулът да продължи растежа си извън заложеният му генетичен лимит.

Споделете вашето мнение за продукта