Susta-Med Bioniche 10 амп х 300 мг Сустанон цена. Виж по-голямо

Сустанон 300 мг - Susta-Med Bioniche

Сустанон Susta-Med е мощен комплекс от 4 естера тестостерон, качествен Sustanon на добра цена. Съдържа по-голямо количество Тестостерон в 1 ампула отколкото други подобни. Това го прави силен продукт за качване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

68,00 лв

Информация за Сустанон 300 мг - Susta-Med Bioniche

Сустанон:
Цена:
 79 лв.
Търговско име: SUSTA-MED
Опаковка: 10 ампули x 1 мл (300 мг / 1 мл)
Производител: Bioniche Pharma
Активно вещество:
- Testosterone Propionate 100 mg / 1ml
- Testosterone Phenylpropionate 50 mg / 1ml
- Testosterone Isocaproate 50 mg / 1ml
- Testosterone Decanoate 100 mg/ 1ml

Подобни продукти

Susta-Med Bioniche е Сустанон - Тестостерон комплекс, съставен от 4 естера. Той е с по висока концентрация на тестостерон в една ампула. Естерите са така подбрани, че съединението да има едновременно бързо и бавно действие. Първите два естера - Пропионат и Фенилпропионат започват да действат час след инжектиране, другите два естера продължават да се освобождават до 15 дни от поставянето на инжекцията. Това прави продукта достатъчно ефективен дори с една инжекция на седмица.

Свойства, ефект и действие

Susta-Med е качествен Сустанон, има действие като всички маслени тестостерон продукти, с тази разлика че не е нужно често инжектиране. Високата му концентрация го прави силно ефикасен за качване на мускулна маса и увеличаване на силата дори с една апмула седмично. Той е много добър препарат за мощно натрупване на размери, мускулна маса и сила. Наличието на различните видове Тестостерон естери, спомага за доброто насищане в организма.

Подобно на всички препарати, които съдържат Тестостерон, така и Susta-Med е силно анаболен и андрогенен. Употребата му е съпроводена с задържане на вода в тъканите, поради което може да забележите подпухване. В основен период за трупане на маса, това не е проблем, но при подготовка за състезание (фаза за релеф), водната задръжка не е желана. Поради това, този Тестостерон комплекс се използва основно в период на растеж и качване на обеми, мускулна маса и сила.

Оптимална доза:

Сустанонът Susta-Med може да се приема от начинаещи в доза от 300мг (1 ампула) седмично и да бъде достатъчно ефективен. Препарата е достатъчно силен, така че преминавайки 2-е ампули седмично е добре да взимате анти-естрогени за да се избегнат нежелани реакции.

Sustanon може да се комбинира успешно с почти всички анаболни стероиди. Но за добро покачване на мускулна маса най-добра комбинация е с Дека дураболин и Метан.
Жени не трабва да изпозлват сустанон!

Странични ефекти

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да оказват влияние на отделните хора по различен начин. Това означава, че не само положителните ефекти и действие на анаболите може да е различно, но и проявата на странични ефекти е различно.

Възможни странични ефекти и нежелани реакции при прием на Тестостерон:
Задържане на вода, акне и мазна кожа, гинекомастия при чувствителни индивиди, повишена агресия, нервност, проблеми с простатата при употреба от по-възрастни мъже, чести - продължителни болезнени ерекции на пениса (приапизъм), намален брой на сперматозоидите, при генетично предразположени към плешивост е възможно засилване на косопада, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие когато се използва при по-млади момчета.

Подобни препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Сустанон 300 мг - Susta-Med Bioniche

Сустанон 300 мг - Susta-Med Bioniche

Сустанон Susta-Med е мощен комплекс от 4 естера тестостерон, качествен Sustanon на добра цена. Съдържа по-голямо количество Тестостерон в 1 ампула отколкото други подобни. Това го прави силен продукт за качване на мускулна маса и сила.

Споделете вашето мнение за продукта