Test MIX HTP - Сустанон 10 амп. х 250 мг. Виж по-голямо

Test MIX HTP - Сустанон 250 мг

Test Mix е мощен комплекс от 4 естера бърз и бавен тестостерон, известен като Сустанон. Тест микс е добър и силен продукт в цикъл за качване на мускулна маса, размери и сила.

Повече детайли

64,00 лв

Информация за Test MIX HTP - Сустанон 250 мг

Тестостерон микс - Сустанон:
Цена:
 64 лв.
Търговско име: TEST MIX
Опаковка: 10 ампули x 1 мл (250 мг / 1 мл)
Производител: HTP
Активно вещество:
- Testosterone Propionate 30 mg / 1ml
- Testosterone Phenylpropionate 60 mg / 1ml
- Testosterone Isocaproate 60 mg / 1ml
- Testosterone Decanoate 100 mg/ 1ml

Подобни продукти

Test Mix е Тестостерон комплекс съставен от комбинация на 4 естера бързи и бавни. Известен като Сустанон или Омнадрен, той е сред най-използваните препарати в цикъл за покачване на мускулна маса и сила.

Тестостерон естерите са така подбрани, че съединението да има едновременно бързо и бавно действие. Първите два естера - Пропионат и Фенилпропионат започват да действат час след инжектиране, другите два естера продължават да се освобождават до 15 дни от поставянето на инжекцията. Това прави продукта достатъчно ефективен дори с една инжекция на седмица.

Свойства, ефект и действие

Test Mix е качествен Сустанон който има действие като всички маслени тестостерон продукти, с тази разлика че не е нужно често инжектиране. Високата му концентрация го прави силно ефикасен за качване на мускулна маса и увеличаване на силата дори с една апмула седмично. Той е много добър препарат за мощно натрупване на размери, мускулна маса и сила. Наличието на различните видове Тестостерон естери, спомага за доброто насищане в организма дори за по-дълъг период.

Подобно на всички препарати, които съдържат Тестостерон, така и Тест Микс е силно анаболен и андрогенен. Употребата му е съпроводена с задържане на вода в тъканите, поради което може да забележите подпухване. В основен период за трупане на маса, това не е проблем, но при подготовка за състезание (фаза за релеф), водната задръжка не е желана. Поради това, този Тестостерон комплекс се използва основно в период на растеж и качване на размери, мускулна маса и сила.

Оптимална доза:

Тестостерон комплекса може да се приема от начинаещи в доза от 1 ампула (250 мг) седмично и да бъде достатъчно ефективен. Но е добре да се инжектира по 1 ампула на всеки 4-5 ден. Така ще се поддържат стабилни нивата в кръвта и ефекта ще е по-голям.
Препарата е достатъчно силен, така че преминавайки 2-е ампули седмично е добре да взимате анти-естрогени за да се избегнат нежелани реакции, например Нолвадекс, а при по-високи дози Аримидекс.

Test MIX може да се комбинира успешно с почти всички анаболни стероиди. Но за добро покачване на мускулна маса най-добра комбинация е с Дека дураболин и Метан.
Жени не трабва да изпозлват сустанон!

Странични ефекти

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да оказват влияние на отделните хора по различен начин. Това означава, че не само положителните ефекти и действие на анаболите може да е различно, но и проявата на странични ефекти е различно.

Възможни странични ефекти и нежелани реакции при прием на Тестостерон:
- поради склонноста на Тестостерона да ароматизира, се наблюдава задържане на вода, акне и мазна кожа, гинекомастия при чувствителни индивиди (това може да се предотврати с едновременен прием на анти-естрогени, като Нолвадекс или Аримидекс)
- повишена агресия, нервност, проблеми с простатата при употреба от по-възрастни мъже, чести продължителни болезнени ерекции на пениса (приапизъм), намален брой на сперматозоидите, при генетично предразположени към плешивост е възможно засилване на косопада, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие когато се използва при по-млади момчета.

Подобни препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Test MIX HTP - Сустанон 250 мг

Test MIX HTP - Сустанон 250 мг

Test Mix е мощен комплекс от 4 естера бърз и бавен тестостерон, известен като Сустанон. Тест микс е добър и силен продукт в цикъл за качване на мускулна маса, размери и сила.

Споделете вашето мнение за продукта