Намалена цена! Ena™ Тестостерон енантат Titan - цена - 10 ампули / 250 мг. Виж по-голямо

Ena™ Тестостерон енантат Titan

Ena Titan / Тестостерон енантат Титан е качествен анаболен стероид и е един от най-масово използваните анаболи за покачване на мускулна маса и сила сред атлетите. Testosteron enantat Titan е силно анаболен и андрогенен препарат с който може бързо да качите размера на мускулите и спортните постижения.

Повече детайли

61,00 лв

66,00 лв

-5,00 лв

  • за 5 ампули
  • за 10 ампули
  • за 20 ампули

Информация за Ena™ Тестостерон енантат Titan

Търговско име: Ena™ Titan 
Цена: 65 лв.
Опаковка: 10 ампули (250 мг / 1 амп.)
Производител: TITAN 
Активно вещество: Testosterone enanthate

Цена за качествен Testosteron enantat Titan - cena.

Ena Titan е качествен Тестостерон енантат, анаболен стероид който поради дългото си действие се нарича Тестостерон Депо! Добавеният естер Енантат забавя освобождаването на хормона в кръвта, така той действа до 10-12 дни след инжектиране.

Тестостерон енантат Титан, подобно на други продукти с тестостерон притежава силни анаболни и андрогенни свойства. Употребата му, съпроводена с добро хранене и тренировъчен режим води до значително покачване на мускулната маса и увеличава много силата. Разликата е, че той не се нуждае от често инжектиране, необходимо е само една инжекция седмично за да се реализират добри резултати. С приема му се наблюдава бързо нарастване на мускулните размери, което е резултат от повишения синтез на протеини. Ena™ бързо увеличава силата, заради растежа на мускулите и натрупване на повече АТФ в тях. Засилва се сексуалното желание и се увеличава отделянето на феромони, което несъмнено повишава интереса на жените към индивида.

Testosterone Enanthate Titan, както всички тестостеронови препарати, задържа вода в тъканите и е склонен да ароматизира. Но точно това го прави толкова мощен! Задържането на вода подпомага функциите на ставите и сухожилията, подложени на по тежки тренировки и тежести като предотвратява нежелани травми. В следствие от ароматизацията се повишава и нивото на естроген, което балансира тестостерона и води до растеж на мускулната тъкан! Това е добре когато са високи нивата на тестостерон, но разбира се, ако ароматизацията е твърде силна, има риск от поява на гинекомастия. Това може да се предотврати с едновременния прием на Нолвадекс и малко Провирон.

Прием и комбиниране:
Ena Titan е един от най-добрите анаболи за качване на мускулна маса. Ако искате размери и сила, без него няма как да се случи. Той трябва да е основа на всеки стероиден цикъл за маса. Имайки предвид бавното му действие, обикновено се инжектира веднъж на всеки една до две седмици. Ефективна доза за мускулен растеж е между 250-1000 мг на седмица. Начинаещи не бива да минават границата от 1 ампула – 250 мг седмично. Една от най-добрите и ефикасна комбинация в цикъл с тестостерон енантат, е добавяне на Дека дураболин и Метан.

Странични ефекти:
Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да оказват влияние на отделните хора по различен начин. Това означава, че не само положителните ефекти и действие на анаболите може да е различно, но и проявата на странични ефекти е различно.

Възможни странични ефекти и нежелани реакции с прием на Тестостерон може да са:
Задържане на вода, акне и мазна кожа, гинекомастия при чувствителни индивиди, повишена агресия, нервност, при употреба от по-възрастни мъже са възможни проблеми с простатата, чести - продължителни ерекции на пениса (до болезнени), намален брой на сперматозоидите, при генетично предразположени към плешивост е възможно засилване на косопада, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие когато се използва при по-млади момчета.

Всички странични ефекти са свързани с превръщането на тестостерона в дихидротестостерон или в естроген, но те могат лесно да бъдат предотвратени с Кломид, Провирон, Нолвадекс и Достинекс.


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Ena™ Тестостерон енантат Titan

Ena™ Тестостерон енантат Titan

Ena Titan / Тестостерон енантат Титан е качествен анаболен стероид и е един от най-масово използваните анаболи за покачване на мускулна маса и сила сред атлетите. Testosteron enantat Titan е силно анаболен и андрогенен препарат с който може бързо да качите размера на мускулите и спортните постижения.

Споделете вашето мнение за продукта