Тестостерон енантат ENANTA-MED 10 амп. х 300 мг / 1 мл. Виж по-голямо

Тестостерон енантат ENANTA-MED 10 амп. х 300 мг.

Тестостерон енантат ENANTA-MED Bioniche pharma е качествен Testosteron Enantat на добра цена. Съдържа 300 мг в 1 мл, което го прави по-силен от останалите подобни препарати. Тестостерон енантат е един от най-масово използваните за покачване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

65,00 лв

Информация за Тестостерон енантат ENANTA-MED 10 амп. х 300 мг.

Тестостерон Енантат:
Цена:
 65 лв.
Търговско име: ENANTA-MED
Опаковка: 10 ампули (300 мг / 1 амп.)
Производител: Bioniche Pharma
Активно вещество:Testosterone Enanthate

Подобни продукти

Тестостерон Енантат е силен анаболен препарат който поради дългото си действие е наричан Тестостерон Депо! Добавеният естер Енантат забавя освобождаването на хормона в кръвта, така той действа до 10-12 дни след инжектиране.

ENANTA-MED Bioniche съдържа 300 мг тестостерон в 1 ампула, което го прави по-силен от останалите тест. енантати.

ENANTA-MED притежава силни анаболни и андрогенни свойства. Употребата му, съчетана с добро хранене и тренировъчен режим води до значително покачване на мускулната маса и увеличава много силата.
В сравнение с Тест. пропионат, Енантат не се нуждае от често инжектиране, необходимо е само една инжекция седмично за добри резултати. С приема му се наблюдава бързо нарастване на мускулните размери, което е резултат от повишения синтез на протеини. Препарата бързо увеличава силата, заради растежа на мускулите и натрупване на повече АТФ в тях. Засилва се сексуалното желание и се увеличава отделянето на феромони, което несъмнено повишава интереса на жените към мъжа.

ENANTA-MED, както всички тестостеронни препарати, задържа вода в тъканите и има склонност да ароматизира. Но точно това прави Тестостерон енантат толкова мощен прапрат за качване на мускулна маса. В следствие от ароматизация, може да се повиши нивото на естроген! Това е добре когато са високи нивата на тестостерон, но разбира се, ако ароматизацията е твърде силна, има риск от поява на гинекомастия. Това може да се предотврати с едновременния прием на Нолвадекс и малко Провирон. А водната задръжка подпомага функциите на ставите и сухожилията, подложени на по тежки тренировки и тежести като предотвратява нежелани травми.

Прием и комбиниране:

Testosteron enanthat е един от най-добрите анаболи за качване на мускулна маса. Ако искате размери и сила, без него няма как да се случи. Той трябва да е основа на всеки стероиден цикъл за маса. Предвид бавното му действие, обикновено се инжектира веднъж на всеки една до две седмици. Ефективна доза за мускулен растеж е между 250-1000 мг на седмица. Начинаещи не бива да минават границата от 1 ампула – 300 мг седмично. Една от най-добрите и ефикасна комбинация в цикъл с тестостерон енантат, е добавяне на Дека дураболин и Метан.

Странични ефекти:

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да оказват влияние на отделните хора по различен начин. Това означава, че не само положителните ефекти и действие на анаболите може да е различно, но също и проявата на странични ефекти.

Възможни странични ефекти и нежелани реакции с прием на Тестостерон:
Задържане на вода, акне и мазна кожа, гинекомастия при чувствителни индивиди, повишена агресия, нервност, проблеми с простатата при употреба от по-възрастни мъже, чести - продължителни болезнени ерекции на пениса (приапизъм), намален брой на сперматозоидите, при генетично предразположени към плешивост е възможно засилване на косопада, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие когато се използва при по-млади момчета.

Всички странични ефекти са свързани с превръщането на тестостерона в дихидротестостерон или в естроген, но те могат лесно да бъдат предотвратени с Кломид, Провирон, Нолвадекс и Достинекс.


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Тестостерон енантат ENANTA-MED 10 амп. х 300 мг.

Тестостерон енантат ENANTA-MED 10 амп. х 300 мг.

Тестостерон енантат ENANTA-MED Bioniche pharma е качествен Testosteron Enantat на добра цена. Съдържа 300 мг в 1 мл, което го прави по-силен от останалите подобни препарати. Тестостерон енантат е един от най-масово използваните за покачване на мускулна маса и сила.

Споделете вашето мнение за продукта