Намалена цена! Testover E (Тестостерон енантат) Vermodje Виж по-голямо

Testover E (Тестостерон енантат) Vermodje

Testover E /Vermodje/ е Тестостерон енантат с добра цена. Тестовер е дълго действащ инжекционен анаболен стероид с мощно анаболно и андрогенно действие. Препарат за много мускулна маса, обем и сила.

Повече детайли

46,00 лв

52,00 лв

-6,00 лв

  • 1бр.
  • 2бр.

Информация за Testover E (Тестостерон енантат) Vermodje

Цена и описние на Testover E,Тестостерон енантат от Вермодже. Testosteron enantate cena.

Testover E /Vermodje/ - Тестостерон енантат
Производител:Vermodje
Цена: 52лв.
Опаковка: 10 мл. флакон, (250 mg / 1 ml)
Подобни анаболни
препарати:
Testosteron Depo - Галеника
Andro - NASpharma
Testosterone Enanthate - Balkan

Testover E на Вермодже – молдова, е Тестостерон с добавен естер Енантат. Това е инжекционен анаболен препарат с който се покачва значително мускулната маса и се увеличава силата. Ако искате масивни мускули, без тестостерон няма как да стане. Активния естер в Тестовер е Енантат, който прави анаболното съединение с дълго действие и продължителна активност.

Тестостерон енантат - TestoverE /vermodje/, подобно на всеки тестостеронов продукт притежава силни анаболни и андрогенни свойства, ароматизира лесно и има умерена токсичност за черният дроб. Тестовер е идеален препарат за покачване на тегло, обем и сила. Действието му се изразява в мощно нарастване на мускулна маса и увеличаване на силата, придружено от задържане на вода в тъканите. Водната задръжка никак не е зле в случая с мощен анабол като тестостерон енантат, защото така се предпазват ставите и сухожилията от травми. Това е и причината, поради която тестостеронът помага при болки в гърба и ставите, дори да се дължат на дегенеративни процеси.

Силовите атлети в спортове където се изисква груба сила, а агресията е желан фактор, високо ценят този препарат. Увеличаването на силата с Testosteron enantatе съпътствано с повишена агресия, дължаща се на андрогенните му свойства.

Тестовер на Вермодже може да се приема в доза между 250 - 500 мг веднъж седмично. Високи дозировки над 500мг е по-добре да се разделят на два приема седмично. Тестостерон енантат оказва силно влияние върху собственото производство на хормона в тялото. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва HCG /Прегнил/ и Кломид.

⇒ Примерен цикъл с Примерен цикъл с Testover-ETestover-E

Тестостерон енантат е препарат само и изключително за маса. Много добре работи с всички анаболни стероиди. Комбинациите с него са безброй, като най-често се комбинира с Дека-дураболин, Метандиенон, Анадрол и Параболан. Редки са случаите когато се използва от атлети в цикъл за релеф, но това предполага използването на силни анти-естрогени като Аримидекс, препарат който ако не познавате не използвайте.

Странични ефекти от приема на Testover E, възникват под формата на мазна кожа и акне. С високи дози и продължителна употреба може да се наблюдава силна ароматизация и възможна поява на гинекомастия. Това налага да разполагате с добър анти-естроген като Провирон, за да може да блокирате тези ефекти навреме. Тестостерон енантат повишава кръвното налягане и тези които вече имат такова по-добре да не го използват.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Testover E (Тестостерон енантат) Vermodje

Testover E (Тестостерон енантат) Vermodje

Testover E /Vermodje/ е Тестостерон енантат с добра цена. Тестовер е дълго действащ инжекционен анаболен стероид с мощно анаболно и андрогенно действие. Препарат за много мускулна маса, обем и сила.

Споделете вашето мнение за продукта