PROP - Тестостерон пропионат Titan

Prop Titan е качествен Тестостерон пропионат на Титан с добра цена! Силен анаболен и андрогенен стероид с бързо действие. Приема му води до бърз мускулен растеж и увеличаване на силовите постижения.

Повече детайли

57,00 лв

Информация за PROP - Тестостерон пропионат Titan

Търговско име: Prop 
Цена: 59 лв.
Опаковка: 10 ампули (100 мг / 1 амп.)
Производител: TITAN
Активно вещество: Тестостерон пропионат

PROP - Testosterone Propionate Titan - cena: for .. Тестостерон пропионат Титан - цена за 10 ампули.

Тестостерон пропионат Титан е качествен препарат за бързо качване на мускулна маса и сила. PROP е най-бързата форма на тестостерона, която по мнение на атлети е и най-лека. Това е така, защото бързото действие на естера пропионат позволява приема да се контролира по-лесно в случай че се появят странични ефекти. 

Prop Titan е препарат със силно анаболно и андрогенно действие. Приемът му води до бързо и солидно качване на мускулната маса, размери и сила. Въпреки високата склонност към ароматизация и свързаните с нея странични ефекти, той е масово използван от културисти и фитнес трениращи. С него се постигат същите резултати като с другите форми на Тестостерон, но главен фактор за високият му рейтинг е бързината.

Prop, за разлика от другите видове тестостерони, като сypionate или enantate има бързо действие. Недостатък на този препарат е, че се налага често инжектиране, което създава неудобство и местата за инжектиране трябва да се редуват. Хубавото е, че в случай на непоносимост или поява на нежелани реакции, той бързо може да се спре, и да се вземат нужните мерки. Тези които са по-чувствителни към андрогенните стероиди и тези които търсят сигурност е добре по-време на цикъл с тестостерон да приемат Нолвадекс и/или Провирон. Така ще могат да усетят силата на тестостерона, предпазвайки се от нежелани странични ефекти.

Нормална доза на е 1 ампула през ден или през два дни. Напредналите културисти с опит, приемат Тестостерон пропионат всеки ден. Препаратът потиска собственото производство на тестостерон, което налага прилагане на след стероидна терапия в края на цикъла.

Както при всички препарати, съдържащи тестостерон, така и с употребата на Тест. пропионат Титан, може да се появят странични ефекти. Най-чести нежелани реакции са акне и мазна кожа. Чувствителни индивиди, които не взимат предпазни мерки може да получат гинекомастия. Възможно е при генетично предразположените към оплешивяване да се засили косопадът.

Подобни на Prop препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

PROP - Тестостерон пропионат Titan

PROP - Тестостерон пропионат Titan

Prop Titan е качествен Тестостерон пропионат на Титан с добра цена! Силен анаболен и андрогенен стероид с бързо действие. Приема му води до бърз мускулен растеж и увеличаване на силовите постижения.

Споделете вашето мнение за продукта