Намалена цена! Тестостерон пропионат ГЕП / Propiolic GEP цена нова опаковка. Виж по-голямо

Propiolic - Тестостерон пропионат GEP

Propiolic GEP е Тестостерон пропионат с добра цена и високо качествен! Testosterone propionate GEP е силен анаболен стероид с бързо действие. Приема му води до бърз мускулен растеж и увеличаване на силовите постижения.

Повече детайли

50,00 лв

54,00 лв

-4,00 лв

Информация за Propiolic - Тестостерон пропионат GEP

Търговско име: Propiolic
Цена: 57 лв.
Опаковка: 10 ампули (100 мг / 1 амп.)
Производител: GEP
Активно вещество: Тестостерон пропионат

Качествен Тестостерон пропионат Геп - цена за 10 ампули.

Propiolic Gep е тестостерон пропионат с добро качество. Testosterone propionate е най-бързата форма на тестостерона, която по мнение на атлети е и най-лека. Това е така, защото бързото действие на естера пропионат позволява приема да се контролира по-лесно в случай че се появят странични ефекти.

Propiolic е препарат със силно анаболно и андрогенно действие. Приемът му води до бързо и солидно качване на мускулната маса, размери и сила. Въпреки високата склонност към ароматизация и свързаните с нея странични ефекти, той е масово използван от културисти и фитнес трениращи. С него се постигат същите резултати като с другите форми на Тестостерон, но главен фактор за високият му рейтинг е бързината.

Тестостерон пропионат ГЕП, за разлика от другите видове тестостерони, като сypionate или enantate има бързо действие. Недостатък на този препарат е, че се налага често инжектиране, което създава неудобство места за инжектиране трябва да се редуват. Хубавото е, че в случай на непоносимост или поява на нежелани реакции, препаратът бързо може да се спре, и да се вземат нужните мерки. Тези които са по-чувствителни към андрогенните стероиди и тези които търсят сигурност е добре по-време на цикъл с тестостерон да приемат Нолвадекс и/или Провирон. Така ще могат да усетят силата на тестостерона, предпазвайки се от нежелани странични ефекти.

Нормална доза на е 1 ампула през ден или през два дни. Напредналите културисти с опит, приемат Тестостерон пропионат всеки ден. Препаратът потиска собственото производство на тестостерон, което налага прилагане на след стероидна терапия в края на цикъла.

Както при всички препарати, съдържащи тестостерон, така и с употребата на Propilic, може да се появят странични ефекти. Най-чести нежелани реакции са акне и мазна кожа. Чувствителни индивиди, които не взимат предпазни мерки може да получат гинекомастия. Възможно е при генетично предразположените към оплешивяване да се засили косопадът.

Подобни на Propiolic препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Propiolic - Тестостерон пропионат GEP

Propiolic - Тестостерон пропионат GEP

Propiolic GEP е Тестостерон пропионат с добра цена и високо качествен! Testosterone propionate GEP е силен анаболен стероид с бързо действие. Приема му води до бърз мускулен растеж и увеличаване на силовите постижения.

Споделете вашето мнение за продукта