TestoRapid (Тестостерон пропионат) Alpha Виж по-голямо

TestoRapid (Тестостерон пропионат) Alpha pharm

TestoRapid / Тесторапид на Алфа Фарма е силен и качествен Тестостерон пропионат. Добър анаболен препарат с бързо действие и силен ефект за качване на солидна мускулна маса.

Повече детайли

64,90 лв

Информация за TestoRapid (Тестостерон пропионат) Alpha pharm

Цена: 64.90 лв.
Опаковка Testorapid: 10 ампули по 1мл. (100мг./1мл.)
Производител: Alpha pharma Тестостерон пропионат /Testorapid/ с цена и добро действие в цикъл за мускулна маса.

TestoRapid е търговко име на Тестостеронов анаболен препарат с добавен естер - пропионат, за бързо освобождаване в тялото. Тестостерон пропионат се смята за най-меката форма сред анаболните стероиди съдържащи тестостерон, заради бързото му действие. Подходящ стероид за бързо покачване на мускулна маса и сила, може дори да се използва в цикъл за релеф но в съчетание с добри анти-естрогени, за да се намали задържането на вода в тъканите.

TestoRapid има следните характеристики:

Активно вещество:Тестостерон пропионат (Testosterone Propionate)
Подобни анаболни препарати:Testovis (Тестостерон пропионат) SiT
Testosteron-propionat- Farmak
Testosteron-propionat - Balkan pharmaceuticals
Testolin (Тестостерон пропионат) NASpharma
Полуживот:3 дни, което налага честото му инжектиране.
Време на засичане в тялото:Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Тестостерон пропионат /TestoRapid/ може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след последната инжекция.
Ароматизация:Да. При нормален прием, повечето индивиди не забелязват странични ефекти вследствие на преобразуването на препарата в естроген. Но по чувствителните да внимават и да имат под ръка един блистер Провирон, за да се спре евентуална ароматизация.
Водна задръжка:Да. Но е по малка от тестостерон препаратите с дъго действие.
Ефект и действие:Като всички препарати с Тестостерон, така и ТестоРапид е силно анаболен и андрогенен стероид. Голямо покачване на мускулна маса и сила. Поради бързия естер пропионат, препарата започва да действа 2-3 часа след инжектиране, до 2-3 дни.
Приложение:Тесторапид се използва предимно в цикли за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата.
Тестостерон препаратите намират голямо приложение в тежката атлетика.
Много използван препарат в кеча, ММА бойците, американския футбол, бейзбола и др.
Комбиниране с други анаболни стероиди:За Тестостерон може да се каже че е универсален анаболен стероид. Все пак всички други анаболни стероиди са негови производни. Тестостерон се комбинира успешно с всички анаболни стеориди.
Прием и дозировка:Тесторапид (Тестостерон пропионат) се приема оптимално по 100мг през ден, а по-напредналит инжектират всеки ден. След цикъл с всякакъв вид Тестостерон е желателно прилагането на тестостерон стимулиращи продукти като Прегнил (Pregnil) и/или Кломид (Clomid/Nolvadex), за да се избегне пост стероидния крах.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

TestoRapid (Тестостерон пропионат) Alpha pharm

TestoRapid (Тестостерон пропионат) Alpha pharm

TestoRapid / Тесторапид на Алфа Фарма е силен и качествен Тестостерон пропионат. Добър анаболен препарат с бързо действие и силен ефект за качване на солидна мускулна маса.

Споделете вашето мнение за продукта