EGP Тестостерон пропионат цена 10 ампули. Виж по-голямо

Тестостерон пропионат EGP

TestoPropionate Euro Generics Pharm е Тестостерон пропионат с добро качество и цена! Това е тестостерон с бързо действие, силно анаболен и андрогенен стероид. Приема му води до бърз мускулен растеж и увеличаване на силовите постижения.

Повече детайли

52,00 лв

Информация за Тестостерон пропионат EGP

Цена:  55.90 лв.
Опаковка: 10 ампули х 1 мл. (100 мг / 1 мл.)
Търговско име: TESTOPROPIONATE
Производител: Euro Generics Pharm
Активно вещество: Тестостерон пропионат

Тестостерон пропионат EGP е качествен препарат за бързо качване на мускулна маса и сила. Това е най-бързата форма на тестостерона, която по мнение на атлети е и най-лека. Това е така, защото бързото действие на естера пропионат позволява приема да се контролира по-лесно в случай че се появят странични ефекти. 

Testo Propionate е препарат със силно анаболно и андрогенно действие. Приемът му води до бърз и драматичен растеж, солидно качване на мускулната маса, размери и сила. Въпреки високата склонност към ароматизация и свързаните с нея странични ефекти, той е масово използван от културисти и фитнес трениращи. С него се постигат същите резултати като с другите форми на Тестостерон, но главен фактор за високият му рейтинг е бързината.

Тестостерон пропионат EGP, за разлика от другите видове тестостерони, като Cypionate или Enanthate има бързо действие. Недостатък на Пропиоанта е че се налага често инжектиране, което създава неудобство, а местата за инжектиране трябва да се редуват. Хубавото е, че в случай на непоносимост или поява на нежелани реакции, той бързо може да се спре и да се вземат нужните мерки. Тези които са по-чувствителни към андрогенните стероиди и тези които търсят сигурност е добре по-време на цикъл с тестостерон пропионат да приемат Нолвадекс и/или Провирон. Така ще могат да усетят силата на тестостерона, предпазвайки се от нежелани странични ефекти.

Нормална доза на е 1 ампула през ден или през два дни. Напредналите културисти с опит, приемат Тестостерон пропионат всеки ден. Препаратът потиска собственото производство на тестостерон, което налага прилагане на след стероидна терапия в края на цикъла.

Както при всички препарати, съдържащи тестостерон, така и с употребата на Тест. пропионат ЕГП, може да се появят странични ефекти. Най-чести нежелани реакции са акне и мазна кожа. Чувствителни индивиди, които не взимат предпазни мерки може да получат гинекомастия. Възможно е при генетично предразположените към оплешивяване да се засили косопадът.

Тестостерон Пропиоант на други производители:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Тестостерон пропионат EGP

Тестостерон пропионат EGP

TestoPropionate Euro Generics Pharm е Тестостерон пропионат с добро качество и цена! Това е тестостерон с бързо действие, силно анаболен и андрогенен стероид. Приема му води до бърз мускулен растеж и увеличаване на силовите постижения.

Споделете вашето мнение за продукта