Тестостерон пропионат - Farmak Виж по-голямо

Тестостерон пропионат - Фармак

Тестостерон пропионат на Фармак е силен и бърз анаболен препарат. Пропионата е най-бързата форма на Тестостерона, която действа бързо и дава мощно натрупване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

25,00 лв

  • за 1 бр.
  • за 2 бр.
  • за 3 бр.

Информация за Тестостерон пропионат - Фармак

Цена: 30лв.
Опаковка: 5 амп. по 1мл (50мг/1мл)

Тестостерон пропионат /Фармак/ подобно на другите форми на тестостерон, покачва осезаемо мускулната маса и силата. Разлика от другите препарати е в действието, което при тестостерон пропионата е бързо и за кратко време. 

Testosterone propionate Farmak, описание и характеристики:

Активно вещество:

Тестостерон пропионат (Testosterone Propionate)

Полуживот:3 дни
Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Тестостерон пропионат може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след последната инжекция.

Ароматизация:

Да. При нормален прием, повечето индивиди не забелязват странични ефекти вследствие на преобразуването на препарата в естроген. Но по чувствителните да внимават и да имат под ръка един блистер Провирон, за да се спре евентуална ароматизация.

Водна задръжка:

Да. Но е по малка от тестостерон препаратите с дъго действие.

Ефект и действие:

Тестостерон пропионат оказва силно въздействие върху протеиновата синтеза, вследстие на което се покачва драстично мускулната маса и силата.

Препарата регулира производството на сперматозоиди, засилва сексуалното желание, повишава агресията, чувтвителността към болка намалява, стимулира мастните жлези в кожата, стимулира отделянето на феромони.

Тестостерон пропионат има бързо действие и започва да действа 2-3 часа след инжекция, до 42 -72 часа след това. Това налага честото му инжектиране.

Приложение:

Не е препарат за начинаещи. Ако сте решили да ползвате анаболни стероиди, направете няколко цикъла с по-леки анаболи и тогава се обърнете към Тестостерона.

Изполва се за предимно в цикли за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата, но често се прилага и в цикли за релеф, като се спира 10-на дни преди състезанието за да излезе водата от тъканите.

Тестостерон препаратите намират голямо приложение в тежката атлетика.

Много използван препарат в кеча, ММА борбите, американския футбол, бейзбола и много др. 

Комбиниране с други анаболни стероиди:

За Тестостерон може да се каже че е универсален анаболен стероид. Все пак всички други анаболни стероиди са негови производни.

Тестостерон се комбинира успешно с всички анаболни стеориди. Но ако ще вкарвате пропионат в цикъл за релеф, комбинирайте с винстрол. 

Прием и дозировка:

Тестостерон пропионат нормално се приема по 100мг през ден, а по-напредналит инжектират всеки ден.

След цикъл с всякакъв вид Тестостерон е желателно прилагането на тестостерон стимулиращи продукти като Прегнил (Pregnil) и/или Кломид (Clomid/Nolvadex), за да се избегне пост стероидния крах.

Странични ефекти:

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да повлиаят на отделните хора по различен начин.

По-чести нежелани реакции при употреба на Сустанон:

Задържане на вода, оток - причинен от задържане на течности, загуба на коса, акне, гинекомастия, депресия, повишена агресия, нервност, проблеми с простатата, чести - продължителни болезнени ерекции на пениса (приапизъм), намален брой на сперматозоидите, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие, когато се използва при по-млади момчета.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Тестостерон пропионат - Фармак

Тестостерон пропионат - Фармак

Тестостерон пропионат на Фармак е силен и бърз анаболен препарат. Пропионата е най-бързата форма на Тестостерона, която действа бързо и дава мощно натрупване на мускулна маса и сила.

Споделете вашето мнение за продукта