Testovis (Тестостерон пропионат) SiT Виж по-голямо

Testovis (Тестостерон пропионат) SiT

Testovis съдържа Тестостерон пропионат. Това е най-бързата дорма на Тестостерона, високо ефективен анаболен стероид за мощно натрупване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

9,90 лв

Този продукт не се продава поединично. Трябва да поръчате поне 2 бр. от този продукт

Информация за Testovis (Тестостерон пропионат) SiT

Цена: 9.90лв

Testovis е име анаболен препарат съдържащ Тестостерон пропионат. Както при другите форми на тестостерон, така и с Тестовис се постига осезаемо покачване на мускулната маса и силата. Разлика от другите тестостеронови препарати е в действието, тестостерон пропионата действа бърза и за кратко време.

Опаковка:кутия с 2 амп. по 2мл (100мг./2мл.)
Активно вещество:

Тестостерон пропионат (Testosterone Propionate)

Полуживот:3 дни
Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Тестостерон пропионат може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след последната инжекция.

Ароматизация:

Да. При нормален прием, повечето индивиди не забелязват странични ефекти вследствие на преобразуването на препарата в естроген. Но по чувствителните да внимават и да имат под ръка един блистер Провирон, за да се спре евентуална ароматизация.

Водна задръжка:

Да. Но е по малка от тестостерон препаратите с дъго действие.

Ефект и действие:

Testovis оказва силно въздействие върху протеиновата синтеза, вследстие на което се покачва драстично мускулната маса и силата.

Препарата регулира производството на сперматозоиди, засилва сексуалното желание, повишава агресията, чувтвителността към болка намалява, стимулира мастните жлези в кожата, стимулира отделянето на феромони.

Тестостерон пропионат има бързо действие и започва да действа 2-3 часа след инжекция, до 42 -72 часа след това. Това налага честото му инжектиране.

Приложение:

Testovis Не е препарат за начинаещи. Ако сте решили да ползвате анаболни стероиди, направете няколко цикъла с по-леки анаболи и тогава се обърнете към Тестостерона.

Изполва се за предимно в цикли за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата, но често се прилага и в цикли за релеф, като се спира 10-на дни преди състезанието за да излезе водата от тъканите.

Тестостерон препаратите намират голямо приложение в тежката атлетика.

Много използван препарат в кеча, ММА борбите, американския футбол, бейзбола и много др.

Комбиниране с други анаболни стероиди:

За Тестостерон може да се каже че е универсален анаболен стероид. Все пак всички други анаболни стероиди са негови производни.

Тестостерон се комбинира успешно с всички анаболни стеориди. Но ако ще вкарвате пропионат в цикъл за релеф, комбинирайте с винстрол.

Прием и дозировка:

Testovis нормално се приема по 100мг през ден, а по-напредналит инжектират всеки ден.

След цикъл с всякакъв вид Тестостерон е желателно прилагането на тестостерон стимулиращи продукти като Прегнил (Pregnil) и/или Кломид (Clomid/Nolvadex), за да се избегне пост стероидния крах.

Странични ефекти:

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да повлиаят на отделните хора по различен начин.

По-чести нежелани реакции при употреба на Сустанон:

Задържане на вода, оток - причинен от задържане на течности, загуба на коса, акне, гинекомастия, депресия, повишена агресия, нервност, проблеми с простатата, чести - продължителни болезнени ерекции на пениса (приапизъм), намален брой на сперматозоидите, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие, когато се използва при по-млади момчета.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Testovis (Тестостерон пропионат) SiT

Testovis (Тестостерон пропионат) SiT

Testovis съдържа Тестостерон пропионат. Това е най-бързата дорма на Тестостерона, високо ефективен анаболен стероид за мощно натрупване на мускулна маса и сила.

Споделете вашето мнение за продукта