Test-Cypionate HTP / Тестостерон ципионат цена за 10 амп. Виж по-голямо

Test-Cypionate / Тестостерон ципионат 250

Test-Cypionate HTP е качествен и силен Тестостерон ципионат. Това е мощен анаболен препарат с продължително действие. Използва се предимно за покачване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

60,00 лв

Информация за Test-Cypionate / Тестостерон ципионат 250

Тестостерон ципионат
Цена:
 65 лв.
Търговско име: Test-Cypionate
Опаковка: 10 ампули х 1 мл. (250 мг / 1 мл)
Производител: HTP
Активно вещество: Тестостерон

Подобни продукти

Test-Cypionate HTP е Тестостерон ципионат. Това е един от най-дългите тестостеронови естери. Активния му полуживот в организма е приблизително от 15 до 16 дни. Това го прави предпочитан в дълги стероидни цикли, където се комбинира с други анаболни препарати.

Test-Cypionate HTP притежава силни анаболни и андрогенни свойства. Употребата му, съчетана с добро хранене и тренировъчен режим води до значително покачване на мускулната маса и увеличава много силата.

В сравнение с Тестостерон Пропионат, Ципионатът не се нуждае от често инжектиране, необходимо е само една инжекция седмично за да поддържа стабилни нивата в кръвта, както и за добри резултати.
А разликата между Тестостерон Ципионат и Енантат е в по-дългото действие в полза на Ципионата.

С приема му се наблюдава бързо покачване на мускулна маса, което е резултат от повишения синтез на протеини. Препарата бързо увеличава силата, заради растежа на мускулите и натрупване на повече АТФ в тях. Засилва се сексуалното желание и се увеличава отделянето на феромони, което несъмнено повишава интереса на жените към мъжа..

Тестостерон Ципионат както всички тестостеронни препарати, задържа вода в тъканите и има склонност да ароматизира. Но точно това го прави толкова мощен за качване на мускулна маса. В следствие от ароматизация, може да се повиши нивото на естроген! Това е добре когато са високи нивата на тестостерон, но разбира се, ако ароматизацията е твърде силна, има риск от поява на гинекомастия. Това може да се предотврати с едновременния прием на Нолвадекс и малко Провирон. А водната задръжка подпомага функциите на ставите и сухожилията, подложени на по тежки тренировки и тежести като предотвратява нежелани травми.

Прием, доза и комбиниране

Тестостерон е един от най-добрите анаболи за качване на мускулна маса и сила. Ако искате да сте голям и мускулест, с големи размери и сила, без него няма как да се случи. Той трябва да е основа на всеки стероиден цикъл за маса. Предвид продължителното действие на Ципионат, той обикновено се инжектира веднъж седмично. Ефективна доза за мускулен растеж е между 250-500 мг на седмица. Начинаещи не бива да минават границата от 1 ампула – 250 мг седмично. Една от най-добрите и ефикасна комбинация в цикъл с тестостерон ципионат , е добавяне на Дека дураболин и Метан.

Странични ефекти

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да оказват влияние на отделните хора по различен начин. Това означава, че не само положителните ефекти и действие на анаболите може да е различно, но също и проявата на странични ефекти.

Възможни странични ефекти и нежелани реакции с прием на Тестостерон:
Задържане на вода, акне и мазна кожа, гинекомастия при чувствителни индивиди, повишена агресия, нервност, проблеми с простатата при употреба от по-възрастни мъже, чести - продължителни болезнени ерекции на пениса (приапизъм), намален брой на сперматозоидите, при генетично предразположени към плешивост е възможно засилване на косопада, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие когато се използва при по-млади момчета.

Всички странични ефекти са свързани с превръщането на тестостерона в дихидротестостерон или в естроген, но те могат лесно да бъдат предотвратени с Нолвадекс, Провирон, Кломид и Достинекс.


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Test-Cypionate / Тестостерон ципионат 250

Test-Cypionate / Тестостерон ципионат 250

Test-Cypionate HTP е качествен и силен Тестостерон ципионат. Това е мощен анаболен препарат с продължително действие. Използва се предимно за покачване на мускулна маса и сила.

Споделете вашето мнение за продукта