Туринабол

Turinabol е име на анаболен стероид с химично наименование 4-Chlorodehydromethyltestosterone! Това съединение е модифицирана форма на Methandienon (Dianabol), което го прави много по-слабо андрогенен от него! Така новата модификация, наречена Туринабол, става много по-лека, като риска от странични ефекти е намален до минимум, но анаболното му де...

Turinabol е име на анаболен стероид с химично наименование 4-Chlorodehydromethyltestosterone! Това съединение е модифицирана форма на Methandienon (Dianabol), което го прави много по-слабо андрогенен от него! Така новата модификация, наречена Туринабол, става много по-лека, като риска от странични ефекти е намален до минимум, но анаболното му действие се запазва достатъчно високо за да дава на потребителя високи спортни резултати

Туринабол е много подходящ за начинаещи потребители на анаболни стероиди и за жени. Той не води до бързо натрупване на мускулна маса, но е много по-сигурен от другите силни анаболи на таблетки! Съединението не проявява странични ефекти поради слабото си андрогенно действие. След приема му не се наблюдава загубата на мускулна маса и не потиска силно собственото производство на тестостерон. Турaнаболът има кратък живот и бързо се изхвърля от кръвта, поради което е любим препарат на много спортисти на които им предстои допинг тест.

Още

Туринабол

Има 11 продукта.

Покажи 1 - 11 of 11 продукти
 • 37,00 лв

  Turinabol Rapid Pharm Tec е ефективен туринабол, качествен и на добра цена! Подходящ е за качване на чиста мускулна маса или във фаза за релеф. Той е силно анаболен и слабо андрогенен, което го прави подходящ за чувствителни индивиди! Туринабола е определен от фитнес трениращите, като нещо средно между Метан и Анавар.

  37,00 лв
  В наличност
 • 39,00 лв 45,00 лв
  Разпродажба!

  Туринабол е орален анаболен стероид, който има по малко от свойствата на метана и на анавара, не покачва драстично масата, понеже не задържа вода и не ароматизира, но придобитите мускули са качествени и трайни.

  39,00 лв 45,00 лв
  Добави в количката
  Изчерпано количество
 • 46,00 лв 52,00 лв

  Turinover е известен като Туринабол на Вермодже. Препарата е мек анаболен стероид, съчетаващ добро анаболно действие, слаб андрогенен ефект без странични действия и ефективност. Туриновер не покачва драстично масата, но доволно набавя качествена мускулатура и подобрява релефа.

  46,00 лв 52,00 лв
  Намалена цена!
  В наличност
 • 58,00 лв

  Туранакс на Biotech е добър и качествен туринабол на добра цена. С Turanax ще качите чиста мускулна маса и ще увеличите силата си без да се притеснявате от ароматизация и задържане на вода.

  58,00 лв
  В наличност
 • 59,90 лв 68,00 лв

  TURANABOL EGP е ефикасен Туринабол, качествен и с добра цена! Туранабол е анаболен стероид, определен като нещо средно между Метан и Анавар. Подходящ е за качване на чиста мускулна маса и в цикъл за релеф!

  59,90 лв 68,00 лв
  Намалена цена!
  В наличност
 • 62,00 лв

  Туринабол HTP е истински и качествен Oral Turinabol. Силно анаболен и слабо андрогенен стероид с нисък риск от проява на странични ефекти. Туринабол е подходящ за качване на чиста мускулна маса, повишаване на силата и издръжливостта. TBOL е нещо средно между метан и анавар, не покачва драстично масата, но придобитите мускули са качествени и трайни.

  62,00 лв
  В наличност
 • 64,00 лв

  Turanabol / Туранабол е Оригинален Туринабол на Балкан Фармацевтикалс. Добър анаболен стероид за чиста мускулна маса. Turanabol е нещо средно между Метан и Анавар, повишава силата и мускулната маса без да задържа вода.

  64,00 лв
  в наличност
 • 67,00 лв

  Turinabol Estopharma е добър препарат за чиста мускулна маса и сила, с високо анаболно действие и нисък риск от странични ефекти. Туринабол Естофарма е нещо средно между метан и анавар, не покачва драстично масата, но придобитите мускули са качествени и трайни.

  67,00 лв
  В наличност
 • 74,00 лв

  Hexatural Negen е Туринабол, качествен и с добра цена! Turinabol Negen е силен анабол, подобен на Метана, но по-мек от него и не ароматизира. Туринабол е по-подходящ за качване на чиста мускулна маса!

  74,00 лв
  В наличност
 • 79,00 лв

  Туринабол - Turinox Malay Tiger е мек анаболен стероид, определен от фитнес трениращите, като нещо средно между Метан и Анавар. Туринабол Малай Тайгър е силно анаболен и слабо андрогенен. Тези свойства правят Turinox много подходящ за изграждане на чиста мускулна маса, без висока водна задръжка и без силни странични ефекти.

  79,00 лв
  В наличност
 • 84,00 лв

  Туринабол TURI-MED е оригинален и качествен Turinabol. Той е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, с нисък риск от поява на странични ефекти. Подходящ е за качване на чиста мускулна маса, повишаване на силата и издръжливостта. Туринабол е нещо средно между метан и анавар, не покачва драстично масата, но придобитите мускули са качествени и трайни.

  84,00 лв
  В наличност
Покажи 1 - 11 of 11 продукти