Намалена цена! Turanabol EGP: 90 tab / 10 mg. - Туринабол Виж по-голямо

Turanabol EGP - Туринабол

TURANABOL EGP е ефикасен Туринабол, качествен и с добра цена! Туранабол е анаболен стероид, определен като нещо средно между Метан и Анавар. Подходящ е за качване на чиста мускулна маса и в цикъл за релеф!

Повече детайли

59,90 лв

68,00 лв

-8,10 лв

Информация за Turanabol EGP - Туринабол

Търговско име: TURANABOL
Цена: 76 лв.
Опаковка: 90 таблетки (10 мг / 1 таб.)
Производител:Euro Generics Pharm
Активно вещество: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

EGP Turinabol cena! Качествен Туринабол цена!

Turanabol Euro Generics е орален стероид с активно вещество 4-Chlorodehydromethyltestosterone, известно освен като Орален Туринабол, а също и като T-Bol. Той притежава силна анаболна, но слаба андрогенна активност. Спортистите сравняват и са на мнение, че неговото действие е нещо средно между това на Метан и Анавар.

Туранабол не се преобразува в естроген, не причинява нежелани реакции като задържане на вода, високо кръвно налягане и гинекомастия. Той не е анаболен стероид с който може да очаквате бърз растеж, като с някой силно андрогенен анабол. Туринабол увеличава физическите способности, изгражда предимно чиста мускулна маса и повишава силата. Не случайно съединението е най-използваното сред състезатели в различни спортни дисциплини в леката атлетика.

Културистите могат да очакват добри резултати, без риск от подуване на корема, гинекомастия, или каквито и да било други странични ефекти свързани с естрогена. Бърз и драматичен растеж с Туринабол няма да забележите поради липса на андрогенна активност характерна за повечето анаболни стероиди. Но може да се очаква, стабилно, качествено и постоянно покачване на мускулна маса.

Turanabol EGP действа идеално в цикъл за релеф, когато искаме да се запази мускулната маса и да се намалят подкожните мазнини. Макар че препарата се използва предимно в цикли за релеф, в цикъл за чиста мускулна маса може успешно да се комбинира със силни андрогени като Тестостерон.

Въпреки че не проявява странични ефекти, Туринабола е 17-алфа алкиден анаболен стероид и високи дози могат да повишат чернодробните ензими. Препарата не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон и ако се приема самостоятелно в нормални дози и по-къс период, не е необходима след стероидна терапия.

Дозировка:
Туранабол се приема по 40 - 80 мг. всеки ден! Ако дозата е по-висока от 40 мг / ден, е добре да се раздели на два приема за деня.
Туринабол рядко се приема самостоятелно и често се комбинира с различни анаболни стероиди в зависимост от целите които са поставени.
За жени, дневната доза не бива да превишава 10 мг!

Подобни препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Turanabol EGP - Туринабол

Turanabol EGP - Туринабол

TURANABOL EGP е ефикасен Туринабол, качествен и с добра цена! Туранабол е анаболен стероид, определен като нещо средно между Метан и Анавар. Подходящ е за качване на чиста мускулна маса и в цикъл за релеф!

Споделете вашето мнение за продукта