Hexatural Negen - Туринабол 100 таблетки / 10 мг. Виж по-голямо

Hexatural (Туринабол) Negen

Hexatural Negen е Туринабол, качествен и с добра цена! Turinabol Negen е силен анабол, подобен на Метана, но по-мек от него и не ароматизира. Туринабол е по-подходящ за качване на чиста мускулна маса!

Повече детайли

74,00 лв

Информация за Hexatural (Туринабол) Negen

Търговско име: Hexatural
Цена: 72 лв.
Опаковка: 100 таблетки (10мг /1таб.)
Производител: Negen
Активно вещество: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

Turinabol Negen cena! Качествен Туринабол цена!

Turinabol Negen с търговско име Hexatural е орален стероид с активно вещество 4-Chlorodehydromethyltestosterone, известно освен като Орален Туринабол, а също и като T-Bol. Съединение, което притежава силна анаболна и слаба андрогенна активност. Спортистите сравняват неговото действие, като нещо средно между Метан и Анавар.

Hexatural не се преобразува в естроген, не причинява нежелани реакции като задържане на вода, високо кръвно налягане и гинекомастия. Туринабол Неген не е анаболен стероид с който може да очаквате да качите драстично, като с някой силно андрогенен анабол. Той увеличава физическите способносто, изгражда предимно чиста мускулна маса и повишава силата. Не случайно съединението е най-използваното сред състезатели в различни спортни дисциплини.

Културистите могат да очакват добри резултати, без риск от подуване на корема, гинекомастия, или каквито и да било други странични ефекти свързани с естрогена. Бърз и драматичен растеж с Хексатурал няма да забележите поради липса на андрогенна активност характерна за повечето анаболни стероиди, но може да се очаква, стабилно, качествено и постоянно покачване на мускулна маса.

Hexatural действа идеално в цикъл за релеф, когато искаме да се запази мускулната маса и да се намалят подкожните мазнини. Макар че препарата се използва предимно в цикли за релеф, в цикъл за чиста мускулна маса може успешно да се комбинира със силни андрогени като Тестостерон.

Въпреки че не проявява странични ефекти, Туринабол Неген е 17-алфа алкиден анаболен стероид и високи дози могат да повишат чернодробните ензими. Препарата не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон и ако се приема самостоятелно в нормални дози и по-къс период, не е необходима след стероидна терапия.

Дозировка:
Hexatural Negen се приема по 40-80 мг всеки ден! Ако дозата е по-висока от 40мг/ден, е добре да се раздели на два приема за деня. Туринабол рядко се приема самостоятелно и често се комбинира с различни анаболни стероиди в зависимост от целите които са поставени. За жени, дневната доза не бива да превишава 10 мг!

Подобни препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Hexatural (Туринабол) Negen

Hexatural (Туринабол) Negen

Hexatural Negen е Туринабол, качествен и с добра цена! Turinabol Negen е силен анабол, подобен на Метана, но по-мек от него и не ароматизира. Туринабол е по-подходящ за качване на чиста мускулна маса!

Споделете вашето мнение за продукта