Proviron (Провирон - Местеролон) Bayer

Провирон на Bayer е силен андроген който има свойството да спира ароматизацията на анаболите. Proviron е добър антиестроген, който заради качеството си да предотвратява пребразуването на стероидите в естроген е любим препарат на атлетите.

Повече детайли

23,00 лв

Информация за Proviron (Провирон - Местеролон) Bayer

Цена: 22лв.
Опаковка: 20 таблетки (25мг/1таб)

Провирон (Местеролон) блокира естрогена и спира ароматизирането на стероидите.

Провирон цена / Proviron cena / - местеролон ефект и действие

Proviron / Провирон е производно на дихидротестостерон с активна съставка Mesterolon.

Провирон е мощен синтетичен андроген, който често повишава действието и ефекта на анаболните стероиди и в същото време се явява силен анти-естроген.

Провирон има свойството да спира и предотвратява ароматизацията на анаболните стероиди (преобразуването им в естроген). Съединението може успешно да се бори със странични ефекти предизвикани от естрогена.

Ако приемате анаболни стероиди или ако сте решили да го правите, добре е да се запознаете с Провирон / Proviron. Един прекрасен и много ценен андрогенен препарат за тези които използват анаболни стероиди.

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОВИРОН

ПРОВИРОН
Активно вещество:

Mesterolone (местеролон)

Полуживот:12 часа, което налага препарата да се приема два пъти дневно.
Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Провирон може да бъде открит и засечен в тялото до 6 седмици след последния прием.

Ефект и действие:

Провирон / Proviron има свойството да предотвратява превръщането на стероидите в естроген, анти-естрогенният му ефект е породен от способността му да се свързва с ензима ароматаза и по този начин да предотвратява свързването на ензима с други стероиди. Prowiron предотвратява напълно ароматизацията на анаболните стероиди, ефективно спира задържането на вода в тялото и пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране на стероидния цикъл.

Другото добро действие на Провирон (местеролон) е способноста му да повишава ефекта на анаболните стероиди. Голяма част от тестостерона в тялото е бързодействащ, защото е свързан с глобулин и албумин. Когато приемем Proviron, той се свързва с тези белтъци и по-голямо количество тестостерон остава свободен, което от своя страна увеличава белтъчния синтез, а от там и резултатите.

Приложение:

В медицината Proviron се изписва за намалена физическа активност в средна и напреднала възраст, лесно изморяване, липса на концентриране, слаба памет, смущения на либидото и потентността, раздразнителност, смущения на съня , депресивни настроения и общи вегетативни оплаквания могат да се превъзмогнат или подобрят чрез употребата на препарата Ргоviгоn.

В спорта и културизма Провирон има активна роля в стероидните цикли. По-чувствителните индивиди е добре да имат под ръка блистер с proviron, особено ако използват силни андрогени като тестостерон енантат. Използва се или по време на стероиден цикъл за потискане на ароматизацията или за увеличаване на ефекта от стероидите, а най-често се използва в края на цикъла, в след стероидна терапия и добро излизане от анаболния цикъл.

Прием и дозировка:Провирон се приема и действа добре при доза от 25 мг дневно, но някои атлети предпочитат да взимат 25мг сутрин и 25мг вечер.
Странични ефекти:

В случаи, че се появят чести или продължителни ерекции, дозата трябва да се понижи или приема трябва да се прекрати, за да се избегне увреждане на пениса.

Противопоказания:

Провирон е предназначен само за мъже. Не бива да се приема от хора с:

Карцином на простатата, предишни или съществуващи в момента чернодробни тумори.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Proviron (Провирон - Местеролон) Bayer

Proviron (Провирон - Местеролон) Bayer

Провирон на Bayer е силен андроген който има свойството да спира ароматизацията на анаболите. Proviron е добър антиестроген, който заради качеството си да предотвратява пребразуването на стероидите в естроген е любим препарат на атлетите.

Споделете вашето мнение за продукта