Анаболни стероиди на Bioniche Pharma

на страница
Покажи 1 - 16 of 19 продукти
 • 45,00 лв

  Tri-Med е Тренболон смес от 3 естера. Съчетание от бърз и бавен тренболон. Три тренболон е силен анаболен препарат с високи андрогенни свойства, но не ароматизира и не причинява странични ефекти свързани с естрогена. Три Трен води до бързо повишение на силата и чиста мускулна маса. Подходящ е както за релеф, така и за качване.

  45,00 лв
  В наличност
 • 55,00 лв

  Metha-Med Bioniche е анаболен стероид Метандиенон, познат още като Метан, Метандростенолон, Дианабол, Данабол или Дбол. Оригинален и качествен анабол на добра цена! Метан се използва от фитнес трениращи за бързо качване на мускулна маса и сила.

  55,00 лв
  В наличност
 • 56,00 лв

  Тестостерон Пропионат PROPA-MED е качествен и силен препарат за качване на мускулна маса и повишаване на силата. Съдържа 150 мг Testosterone Propionate в 1 ампула, което го прави по-силен от другите пропионати. Приема му води до бърз мускулен растеж и увеличаване на силовите постижения. Успещно се комбинира с всички други препарати.

  56,00 лв
  В наличност
 • 65,00 лв

  Тестостерон енантат ENANTA-MED Bioniche pharma е качествен Testosteron Enantat на добра цена. Съдържа 300 мг в 1 мл, което го прави по-силен от останалите подобни препарати. Тестостерон енантат е един от най-масово използваните за покачване на мускулна маса и сила.

  65,00 лв
  В наличност
 • 66,00 лв

  STROMBA MED е Винстрол на хапчета. Оригинална и качествена стромба от 120 таблетки х 10 мг станозолол на добра цена. Мек анаболен стероид, използван от културисти и фитнес трениращи мъже и жени за изчистване на мазнини, релеф или за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ както за начинаещи, така и за напреднали спортисти, истинска стромба цена.

  66,00 лв
  В наличност
 • 68,00 лв

  Сустанон Susta-Med е мощен комплекс от 4 естера тестостерон, качествен Sustanon на добра цена. Съдържа по-голямо количество Тестостерон в 1 ампула отколкото други подобни. Това го прави силен продукт за качване на мускулна маса и сила.

  68,00 лв
  В наличност
 • 68,00 лв

  Метилтестостерон (Methyltestosterone) е тестостерон на таблетки. Орален анаболен препарат който съдържа тестостерон с добавена метилова група, от където идва името Метилтестостерон. Тестостерон на хапчета е подходящ за бързо качване на мускулна маса, сила и издръжливост. Приема му допринася за много по-бързо възстановяване след тежки тренировки.

  68,00 лв
  В наличност
 • 70,00 лв

  Phenyl-Med Bioniche Pharma е бърза Дека дураболин с добра цена. Съдържа 150 мг Нандролон фенилпропионат в 1 ампула. Бързата Deca е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, който има бързо действие, но бавно увеличава чистата мускулна маса и сила, без висок риск от странични ефекти.

  70,00 лв
  В наличност
 • 77,00 лв

  Deca-Med Bioniche Pharma е силна и качествена Дека дураболин с добра цена. Съдържа 300 мг Нандролон деканоат в 1 ампула. Deca е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, който увеличава чистата мускулна маса и сила без висок риск от странични ефекти.

  77,00 лв
  В наличност
 • 78,00 лв

  Bolda-Med Bioniche Pharma е качествен и силен Болденон с добра цена. Съдържа 300 мг Boldenone undecylenate в 1 ампула. Болд е ефикасен стероид със силно анаболно и слабо андрогенно действие. Подходящ за качване на чиста мускулна маса с нисък риск от странични ефекти. Добър избор за комбиниране с други анаболи в по-дълъг стероиден цикъл.

  78,00 лв
  В наличност
 • 84,00 лв

  Туринабол TURI-MED е оригинален и качествен Turinabol. Той е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, с нисък риск от поява на странични ефекти. Подходящ е за качване на чиста мускулна маса, повишаване на силата и издръжливостта. Туринабол е нещо средно между метан и анавар, не покачва драстично масата, но придобитите мускули са качествени и трайни.

  84,00 лв
  В наличност
 • 88,00 лв

  Droste-Med Bioniche Pharma е качествен Мастерон, анаболен стероид с активен състав Дростанолон пропионат. Това е мек анабол, използван от културисти и фитнес трениращи за качване на чиста мускулна маса или орелефяване на мускулите (релеф). Masteron има бърз ефект и действие, но въпреки че е доста ефективен, странични ефекти с употребата му почти не се...

  88,00 лв
  В наличност
 • 98,00 лв

  Oxy-Med известен като Анаполон или Анадрол 50, е най-мощния анаболен стероид на таблетки, използван в културизма и силовия трибой за бързо качване на мускулна маса и сила.

  98,00 лв
  Добави в количката
  Изчерпано количество
 • 98,00 лв

  Combo-Med Bioniche е комбинация от Дека дураболин и Тестостерон ципионат. Това е съчетание от двата най-използвани анаболни стероида за качване на мускулна маса. Те работят много добре в комбинация и затова Combo Med се явява един страхотен продукт за тези които ще правят цикъл с Дека, Тестостерон и метан.

  98,00 лв
  В наличност
 • 99,00 лв

  Prima-Med Bioniche е качествен Примоболан с добра цена. Primobolan има активно съдържание Метенолон енантат 100 мг в 1 ампула. Това е най-мекия и лек инжекционен анаболен стероид, но въпреки това е силно ефективен. Използва се от фитнес трениращи и културисти за релеф или качване на чиста мускулна маса.

  99,00 лв
  В наличност
 • 107,00 лв

  Mix-Med е комбинация от Тренболон, Мастерон и Тестостерон в една ампула. Комплекс от 3 препарата, подходящи за релеф (чистене на мазнини) или качване на чиста мускулна маса.

  107,00 лв
  В наличност
Покажи 1 - 16 of 19 продукти