Намалена цена! Болденон Bold Titan - цена за 10 ампули Виж по-голямо

Bold Titan - Болденон 10 ампули

Bold Titan съдържа Boldenone undecylenate. Качествен Болденон Титан с добра цена! Bold е ефикасен стероид със силно анаболно и слабо андрогенно действие. Подходящ е за качване на чиста мускулна маса с нисък риск от странични ефекти. Добър избор за комбиниране с други анаболи в по-дълъг стероиден цикъл.

Повече детайли

64,00 лв

70,00 лв

-6,00 лв

Информация за Bold Titan - Болденон 10 ампули

Търговско име: Bold
Цена: 70 лв.
Опаковка: 10 ампули (250 мг / 1 амп.)
Производител: TITAN 
Активно вещество: болденон ундециленат

Bold Болденон Титан - цена: … Boldenone Titan - cena: ..

Болденон Титан е мек инжекционен стероид с дълъг живот. Активното вещество Boldenone undecylenate има полу-разпад до 12-14 дни. На запад, съединението е известно като equipoise, притежава висок анаболен ефект и умерени андрогенни свойства. Мнозина го сравняват с Дека-дураболин, но за разлика от нея, Bold Titan е малко по-високо андрогенен и не оказва прогестеронно действие. Обикновено Болденон е с цена по-ниска от Деката и може да я замени в повечето цикли, без значително да се промени крайният резултат. Съединението се смята още и за инжекционна форма на Метана, заради сходство в структурата му. Но за разлика от него, не може да се очакват бързи резултати и не проявява така характерните странични ефекти.

Bold Titan покачва мускулната маса бавно и качествено, значително повишава апетита и увеличава броя на червените кръвни клетки. Повишава задържането на азот в клетките и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове, което води до добро напомпване по време на тренировка. Boldenone Titan не дава рязко натрупване на маса, с него няма да пораснете изведнъж, вместо това той осигурява бавен, но постоянен прираст на качествена мускулна маса. Резултатите ще са видими след 3-4 седмици. Придобитите мускули няма да са гладки и подпухнали като при употреба на тестостерон, а по-плътни и дефинирани. Изградената мускулатура се запазва дълго време след спиране на цикъла.

Прием и дозировка:
Bold Titan е се приема чрез мускулно инжектиране. Нормална доза за мъже е 400 - 600 мг седмично. По-ниска доза обикновено не е ефективна, а по-голяма доза не води до по-добри резултати, само може да се увеличи риска от нежелани реакции. Болденон не се използва самостоятелно, той е за основа на други анаболнии стероиди с които се комбинира и цикъла обикновено е с продължителност 10-12 седмици. За жените доза от 50 мг е достатъчна за постигане на добри резултати без симптоми на вирилизация.

Странични ефекти:
Болд е сравнително леко съединение, затова и свързаните с него странични ефекти са малко и рядко се проявяват. Най-често срещани са мазна кожа, акне и повишена агресия. Трябва да се знае, че анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да се проявяват на отделните хора по различен начин.

Подобни на Bold Titan препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Bold Titan - Болденон 10 ампули

Bold Titan - Болденон 10 ампули

Bold Titan съдържа Boldenone undecylenate. Качествен Болденон Титан с добра цена! Bold е ефикасен стероид със силно анаболно и слабо андрогенно действие. Подходящ е за качване на чиста мускулна маса с нисък риск от странични ефекти. Добър избор за комбиниране с други анаболи в по-дълъг стероиден цикъл.

Споделете вашето мнение за продукта