Кленбутерол

Clenbuterol не е стероид, той е бронходилататор, препарат които действа на бронхиалните пътища в белите дробове, позволявайки повече въздух да проникне в тях. Препарата се използва много във футбола, колоезденето, леката атлетика и много други спортове, където издръжливостта е важен фактор за победата! Във фитнеса и културизма Кленбутерол се изп...

Clenbuterol не е стероид, той е бронходилататор, препарат които действа на бронхиалните пътища в белите дробове, позволявайки повече въздух да проникне в тях. Препарата се използва много във футбола, колоезденето, леката атлетика и много други спортове, където издръжливостта е важен фактор за победата! Във фитнеса и културизма Кленбутерол се използва заради неговия леко анаболен и антикатаболен ефект! Но най-ценното за бодибилдерите е, че освен изразените му анаболни свойства, той е прекрасен термогеник - средство за намаляване на подкожните мазнини в цикъл за релеф!

Още

Кленбутерол

Има 4 продукта.

Покажи 1 - 4 of 4 продукти
 • 7,00 лв

  Кленбутерол е препарат, използван от културисти и фитнес трениращи за релеф и топене на мазнини! Clenbuterol, познат като Клен, е силен термогеник, който намалява и изгаря подкожните мазнини, като повишава мускулната издръжливост.

  7,00 лв
  В наличност
 • 42,00 лв

  Clenbuterol Balkan pharmaceuticals е качествен препарат, използван от фитнес трениращи за релеф и топене на мазнини! Кленбутерол на Балкан, познат като Клен, е силен термогеник, който подпомага горенето на подкожни мазнини и повишава мускулната издръжливост.

  42,00 лв
  В наличност
 • 48,00 лв

  Кленбутерол на BodyPharm съдържа 100 таблетки, всяка от които е с 40мкг Clenbuterol. Клена, както го наричат по фитнес залите, е нестероиден препарат с изразено анаболно действие. Кленбутерол се приема основно когато се цели подобряване на релефа и намаляване на подкожните мазнини.

  48,00 лв
  В наличност
 • 60,00 лв

  Clenox е Kленбутерол на Malay Tiger с добра цена! Clenbuterol или Клен, е препарат подходящ за релеф и топене на мазнини! Clenox е добре познат на всички спортисти, които търсят голяма издръжливост или фитнес трениращи, стремящи се да намалят и изгорят подкожните мазнини.

  60,00 лв
  В наличност
Покажи 1 - 4 of 4 продукти