Анаболни стероиди и стимуланти - профили

Информация за всички анаболни стероиди и колко са подходящи за: увеличаване на силата, покачване на мускулна маса, добри ли са за релеф, мощта им на действие, вероятност от поява на странични ефекти и каква цена струват.

Анаполон | Анавар | Болденон | Винстрол | Дека-дураболин | Кленбутерол | Мастерон | Метандиенон | Параболан (Тренболон) | Примоболан | Туринабол

Различните анаболни стероиди си приличат само по произхода, всички те произлизат от мъжкият полов хормон тестостерон. Всеки един се различава по това, какво действие има, какъв ефект и резултати ще се постигнат. Има и доста сходни анаболи но тогава за избора би помогнала цената на препарата.

Трябва да се знае, че данните са базирани на резултати установени при по-голямата част от използващите анаболни стероиди. Всяко съединение влияе индивидуално на отделни организми, и по различен начин. При едни, даден анаболен стероид може да влияе по един начин, при други по друг!


Анаполон / Анадрол 50

Кратко описание:
Анаполон или Анадрол е най-мощният анаболен стероид на таблетки за натрупване на мускулна маса и сила. Начина на действие и ефекта от приема на Анаполон, не ги притежава нито един друг анабол.

Характеристики на Анаполон
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★

Анавар (Anavar)

Кратко описание:
Анавар е най-сигурният и безопасен орален анаболен стероид. Той е проектиран като изключително мек анабол, който дори може да се използва безопасно от жени и чувствителни индивиди. Подходящ препарат за намаляване на мазнини и орелефяване.

Характеристики на Анавар
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★★

Болденон

Кратко описание: Болденон е мек инжекционен анаболен стероид който проявява силни анаболни и умерено андрогенни свойства. Това е препарат с много бавно и продължително действие, подходящ както за натрупване на мускулна маса, така и в стероидни цикли за релеф. <p

Характеристики на Болденон
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★★

Винстрол

Кратко описание:
Винстрол, често наричан Стромба е почитан от всички любители на чисти и релефни мускули. С него не се наблюдава рязко наддаване, той изгражда мускулна маса чисто и бавно, запазвайки ги дълго след спирането му. Характерно за този препарат е сухотата която придава на мускулите.

Характеристики на Винстрол
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★Цена:★★★★★

Дека дураболин

Кратко описание:
Дека-дураболин е балансиран инжекционен анаболен стероид,. Действието на Деката е силно анаболно и слабо андрогенно. Ползва се като основа в повечето цикли за покачване на мускулната маса без да причинява висока водна задръжка.

Характеристики на Дека-дураболин
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★★

Кленбутерол

Кратко описание:
Кленбутерол е може би най-добрият фет бърнър на нестероидна основа. Клен, както още е наричан е незаменим препарат в предсъстезателна подготовка. Той съчетава в себе си действие на мощен термогеник за намаляване на мазнини и слаби анаболни и анти-катаболни свойства.

Характеристики на Дека-дураболин
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★

Мастерон

Кратко описание:
Мастерон е безопасен и ефективен анаболен стероид за изграждане на чиста мускулна маса и подобряване на релефа. Използва се от културистите предимно в завършващите фази на орелефяване, преди състезания по бодибилдинг.

Характеристики на Дека-дураболин
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★Цена: ★★★★

Метандиенон / Метандростенолон

Кратко описание:
Метандиенон е силен анаболен стероид на таблетки. Известен като Метан, анаболът притежава големи тъканно изграждащи свойства. Въпреки че задръжка вода и не от най-безопасните, Метандиенонът остава един от най-използваните анаболи, заради ниската си цена съчетана с ефективно действие.

Характеристики на Дека-дураболин
Сила: ★★★★Маса: ★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★


Параболан (Тренболон)

Кратко описание: Параболан е най-мощният инжекционен анаболен стероид. Известен като Трен или тренболон, съединението притежава силни анаболни и андрогенни свойства. Препарата може да сътвори една впечатляваща физика ако се използва правилно.

Характеристики на Параболан
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★

Примоболан

Кратко описание:
Примоболан е анаболен стероид с добър анаболен ефект и слабо андрогенно действие. На фона на липсата на странични ефекти, препаратът притежава достатъчно силно анаболно действие. Предпочитан е от жени и чувствителни индивиди. Често професионалните културисти 'почиват' между силните цикли с този стероид.

Характеристики на Примоболан
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★★

Туринабол

Кратко описание:
Туринабол е анаболен стероид на таблетки, по мнението на много атлети, нещо средно между метан и анавар. Не покачва много масата но увеличава доста силата. Приема се както за релеф така и за покачване на мускулна маса в комбинация с други анаболни стероиди.

Характеристики на Туринабол
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★Цена: ★★★★★

Хареса ли ти тази статия? Сподели я с приятели!