Анаболни стероиди подходящи за мускулна маса и обем в основен период

Тук ще обърнем внимание на тези анаболни стероиди които са подходящи в период за натрупване на мускулна маса, обеми и повишаване на силата.

Разликата в ефекта и действието на анаболните стероиди се различават по това колко високо е тяхното ниво на анаболна и андрогенна активност. Когато андрогенното действие е по-високо, се повишава нивото на естроген в тялото, което от своя страна увеличава задържането на вода в тъканите, и в съчетание с високите нива на тостостерон се развива голяма мускулна маса и сила. В случаите когато търсим повишаване на обемите, масата и силата, наличието на естроген е добре дошло, зашото той помага на тестостерона да си върши работата.

Като цяло, всички анаболни стероиди имат свойството да повишават мускулната маса и сила, но анаболите с по висок андрогенен индекс са подходящи в периоди за покачване на обемите и силата, и поради задържането на вода в тъканите което причиняват, не е уместно да бъдат използвани в цикли за релеф.

Анаболни стероиди подходящи в цикъл за мощно натрупване на мускулна маса и сила:

Анадрол / Анаполон (Оксиметолон)

Анаполона е най-мощният препарат за покачване на мускулната маса и силата. Освен че е много ефективен за повишаване на обемите, той е и силно токсичен за черния дроб. Хубавото при Анадрола е че макар че е силно андрогенен, не проявява силна ароматизация и странични ефекти като гинекомастията е рядкост с този препарат.

Силата и масата придобита с този препарат е неизмерима с друг анаболен стероид.

Анаполон може да се използва самостоятелно и в комбинация с други стероиди. Успешно се комбинира с Тестостерон, Примоболан, Дека дураболин, Параболан.

Истински, работещ и качествен Анадрол (Анаполон)Анадрол (Анаполон) - BiotechAnasteron (Anapolon) Anadrol - Naspharma

Болденон

Болденон, познат на запад като Equipoise, е силно анаболен стероид, подходящ за дълги стероидни цикли.

Болденона няма силна водна задръжка и затова може да се използва както в цикъл за маса, така и за орелефяване в цикъл преди състезание. С болденон не може да се очаква бързо и драстично повишаване на мускулната маса понеже той е с бавно действие. Той се прилага продължително време и изгражда чиста мускулна маса.

В цикъл за обем и маса се комбинира успешно с Тестостерон, Анаполон, Параболан или Метандиенон.

Boldenon /Boldebal/

Дека дураболин (Нандролон деканоат)

Дека дураболин е най-масово използваният анаболен стероид в цикъл за покачване на мускулна маса. Деката е силно анаболен и слабо андрогенен и проявява умерена водна задръжка.

Най-добрата комбинация за покачване на мускулната маса и сила е Дека дураболин, Тестостерон енантат и Метандиенон.

Deca durabolin (Nandrolon decanoat) - дека дураболин

Метан (Метандиенон)

Метана е най-популярния анаболен стероид, заради ниската си цена и доброто действие. Той е силно анаболен и високо андрогенен препарат. Приема му дава голям прираст на мускулна маса и сила. Метандиенон се приема само в основен период, когато целта е покачване на масата, обема и силата, защото задържа вода в тъканите.

Метандиенон се комбинира успешно с всички анаболни стероиди, но понеже е 17-алфа алкилиран, внимавайте при комбинации с други подобни (17-алфа алкидни) препарати, ще натоварите черният дроб.

Метандиенон (Метан)

Тестостерон

Тестостерона е най-важният препарат в цикъл за покачване на мускулна маса. Независимо от естерите с които е съпроводен, които определят неговото бързо или бавно действие в организма, ефекта от прима на тостестерон е един и същ, голямо покачване на масата и силата.

Тестостерона се комбинира добре с всички анаболни стероиди, все пак всички анаболи са производни на тестостерон. Може да бъде комбиниран с Анаполон, Метандиенон, Дека дураболин, Анавар, Мастерон, Примоболан, Параболан, Винстрол и др.

Тестостерон