Анаболни стероиди подходящи в цикъл за релеф и чиста мускулна маса

Анаболи и стероиди за релеф и чиста мускулна маса на добра цена.За тези които искат винаги да имат плочки и добре очертани мускули, ще обърнем внимание на подходящите анаболни стероиди за релеф и чиста мускулна маса. Това са анаболи, които не причиняват задържане на вода, слабо или изобщо не ароматизират и изграждат качествени мускули.

Истината е, че всеки един анаболен стероид, може да се ползва, както за покачване на мускулната маса и сила, така и в цикли за релеф и намаляване на подкожната мазнина. Разлика между класифицираните анаболни стероиди за маса и обем и тези за които казваме че са за релеф е в нивото на ароматизация (преобразуването в естроген). Тези за маса и обем ароматизират повече и покачването на мускулна маса и обем е значително с подобни анаболи. А тези които нарочваме да са анаболи за релеф, не ароматизират, или ако го правят е съвсем малко, което не влияе на водната задръжка и повишената способност да се горят мазнини. Така че, ако имате достатъчно познания как може да регулирате естрогенните нива може да правите всякакви съчетания и комбинации с анаболи.

Но нека да обърнем внимание на тези толкова ценни за културистите анаболни стероиди, с които орелефяването и намаляването на подкожните мазнини става доста по-лесно, ефективно и доста продуктивно!

Анавар

Anavar е един от най-добрите и ефикасни анаболни стероиди за релеф, намаляване на подкожните мазнини или качване на чиста мускулна маса. Съединението не задържа вода и не се преобразува в естроген независимо от дозата. Притежава действие бавно да изгражда и оформя мускулатурата и да повишава силата, като същевременно подпомага горенето на мазнини. Това е най-масово използваният анаболен стероид сред жените, но поради високата си цена е трудно достъпен. Анавар, също така, е най-безвредният анаболен стероид и единствено факта че е 17-алфа алкилиран го прави токсичен за черния дроб в дози над 100мг. Освен че не проявява странични ефекти, Анавар притежава свойството да потиска глада. Ефект, много полезен в период за орелефяване и чистене на мазнини, когато спортиста е подложен на нискокалорични диети.

АНАВАР препарати

ефект и действие - подробно

Винстрол

Активната съставка на Винстрол е Stanozolol. Той е сред най-използваните анаболи за релеф. Това е любимият анаболен стероид на лекоатлети и състезатели при които е важно да запазят тегловата си категория но да повишат силата и физическите си способности. Винстрол, освен че може да е силно ефективен, когато се комбинира в цикъл за покачване на маса, той дава невероятни резултати във фазите за релеф и чиста мускулна маса. С него може да се постигне дълбоко набраздяване на фибри и очертана мускулатурата. Винстрол не само че не задържа вода, той има отводняващ ефект. Това е страхотно предимство когато целта е намаляване на подкожната мазнина. Трябва на всички да е ясно че при топенето на клетка мазнина се отделя вода и топлина (енергия). Когато организма е подложен на интензивно физическо натоварване (кардио тренировка или с тежести), и водата в междуклетъчното пространство е малко (от Винстрола), а енергията е недостатъчна (от нисковъглехидратната диета), тялото има нужда от вода и е предразположено по-бързо да си я набави като разгради мастната клетка докато протеиновата клетка се предпазва от анаболния ефект на Станозолол.

ВИНСТРОЛ на таблетки

инжекционен ВИНСТРОЛ

ефект и действие - подробно

Мастерон

Masteron е инжекционен анаболен стероид, който има доста сходно действие с това на Станозолола, но за разлика от него, Мастерон не изсушава толкова много ставните връзки. Дростанолон, което е активният състав на това съединение, е много подходящ в довършителните фази, в цикъл за релеф и чиста мускулна маса. Довършителен, защото Мастерон показва силните си свойства да подпомага горенето на мазнини и да очертава мускулите, когато нивото на мазнини в тялото е по-малко. Ако сте с повече мазнини и сте решили да използвате Мастерон в цикъл за релеф, го приложете към края на периода. Тогава ще се наблюдава добре напомпана и релефна мускулатура, въпреки нискокалоричната диета.

МАСТЕРОН на таблетки

инжекционен МАСТЕРОН

ефект и действие - подробно

Примоболан

Primobolan е най-сигурният инжекционен анаболен стероид, който се приема от тези които търсят ефективност и безопасност. Примоболан освен че няма страничните ефекти съпътстващи другите анаболни стероиди, е единственият препарат, който успява да покачва мускулната маса в период на тежки диети. Съединението е слабо андрогенно и достатъчно анаболно за покачване на качествена мускулатура. Не задържа вода и не ароматизира. Това го прави предпочитан в стероидните цикли за релеф и чиста мускулна маса, въпреки високата му цена.

ПРИМОБОЛАН на таблетки

инжекционен ПРИМОБОЛАН ДЕПО

ефект и действие - подробно

Параболан

Анаболният стероид Тренболон, или по-известен като Параболан, е най-силният инжекционен препарат за изграждане на чиста мускулна маса. Това е много силно андрогенно съединение, което за разликата от другите силно андрогенни стероиди не ароматизира и не задържа вода. С тези показатели Параболан показва невероятни резултати, независимо дали е използван в цикъл за релеф или за маса. В съчетание с нисковъглехидратна диета, приема на Параболан дава силно изразена сепарация, дълбок релеф и твърдост на мускулатурата. Както се спомена, Тренболон е силен анаболен стероид, който е много подходящ в период на релеф, но с употребата му трябва да се внимава.

ПАРАБОЛАН препарати

ефект и действие - подробно

Туринабол

Turinabol е орален анаболен стероид със силно анаболно и слабо андрогенно действие. Туринабол е известен сред фитнес трениращите, като средство за повишаване на силата и покачване на чиста мускулна маса. Със силните си анаболни свойства и факта че не ароматизира и не задържа вода, Туринабол е доста често използван в цикъл за релеф и намаляване на мазнините. Съединението предпазва от разпад мускулите в период на тежки нисковъглехидратни диети и подобрява възстановяването. Няма силно изразени странични ефекти, но трябва да се внимава с високите дози, понеже е 17-алфа алкилиран стероид.

ТУРИНАБОЛ препарати

ефект и действие - подробно


Хареса ли ти тази статия? Сподели я с приятели!