БОЛДЕНОН - бавно, но сигурно действие

Болденон е име на анаболния стероид Boldenone undecylenate. Той притежава силно анаболно и умерено андрогенно действие. Информация и описание за ефекта на Болденон се появява за първи път през 1949год. Въпреки че препарата е разработен за ветеринарно приложение се оказва, че Boldenon притежава много добри свойства когато се приема от хора. Не след дълго препарата се намества трайно в стероидните цикли за покачване на мускулна маса при културисти и фитнес трениращи, определен като сигурен и безопасен анаболен стероид.

Болденон: действие и свойства

Структурата на Boldenone е много сходна с тази на Метандиенон. Но въпреки това, действието му се различава от това на метана. Малко хора знаят, че на практика това е инжекционна версия на метан. Единствената разлика е, че при него липсата метиловата група, която е прикрепена към метана за да може като орален препарат по-трудно да преминава през черния дроб, необработен.

Болденон действа продължително и бавно, но постепенно увеличава мускулната маса и сила. Поради слабата водна задръжка /за разлика от метан/, придобитата мускулатура е по-качествена и се запазва за по-дълго време. Дългото действие на Boldenone се дължи на прикрепения към него дълъг естер - ундециленат. Това съединение не ароматизира при разумна употреба и вероятността от поява на гинекомастия е много слаба. Както при другите анаболни стероиди, препарата повишава белтъчния синтез и задържането на азот. Има свойството да повишава нивото на червените кръвни телца, което подобрява снабдяването на мускулната тъкан с кислород. Той има свойството да повишава апетита, което е добре ако се прилага в цикъл за маса и лошо ако сте решили да се орелефявате с него.

Болденон: ефект и резултати

При употребата му не може да се очаква бърз ефект и фрапиращи резултати за кратко време. Заради дългият активен естер undecylenate, ефекта да изгражда мускулите е по-бавен. В зависимост от начина на хранене и тренировъчният режим, употребата на това съединение ще покаже различни резултати. Ако се използва в период на нисковъглехидратна диета, препарата ще придаде добър релеф и венозност на мускулите. Ако целта е покачване на мускулна маса, Boldenone ще покачи предимно чиста мускулна маса, без вода и мазнини.

По отзиви на спортисти използвали Болденон, сравнявайки го с ефективността на метана, споделят че резултатите получени в натрупаната мускулна маса и увеличаване на силата са почти еднакви. А такива които са ползвали преди това тестостерон, коментират, че Boldenone е по-слаб от тестостерон.

В крайна сметка, въпреки не дотам силният ефект, Boldenone се явява един сигурен анаболен стероид за изграждане на мускулна маса.

Болденон: цена на различни производители

Налични продукти съдържащи Boldenone undecylenate:

Истински и качествен Болденон, цена и описание. Силен болденон за добри резултати.Действие на Болденон в цикъл за мускулна маса.Болденон няма странични ефекти. Boldenone е подходящ анаболен стероид за релеф и чиста мускулна маса. Болденон 10 ампули х 200 мг. Качествен и оригинален анаболен стероид. Ефект и резултати от прием на болденон в нормална доза. Добър и качествен болденон цена - Boldenon cena. Болденон цена от Фарм тек с доказано качество.

Болденон: прием и дозиране

Препарата има полуживот 15 дни. Тъй като е с дълго активно вещество, може да се инжектира през по-голям интервал от време.

Препарата се открива в кръвта до 6 месеца след последната инжекция, което трябва да се знае от спортисти на които им предстои допинг тест!

Boldenone е маслен инжекционен анабол и се приема чрез мускулна инжекция. От начинаещи се приема в дози от 300 до 500 мг седмично. Въпреки,че е активен в тялото за по-дълго, се инжектира веднъж на седмица. Средно напредналите могат да го приемат в дози от 500 – 700 мг седмично без притеснения от нежелани реакции. Напредналите потребители могат да инжектират по 700 – 1000 мг в седмицата. По-ниска доза често е недостатъчно ефективна, а по-висока не би довела до по-добри резултати.

Boldenon се приема в продължение на минимум 12 седмици, и рядко се използва самостоятелно, комбинира се с други анаболни стероиди, в зависимост от целта която сте си поставили. В цикъл за маса се комбинира много добре с Тестостерон и/или Анаполон. В цикъл за релеф се комбинира с Параболан, Мастерон, Винстрол или Анавар.

Жените могат да приемат Boldenon по 50-75 мг на седмица. Съединението е меко, но заради бавното му действие трябва да внимават, защото няма да може да се реагира адекватно при възникване на вирилизация.

Болденон: странични ефекти

Макар, че препарата е мек и слабо андрогенен анаболен стероид, не бива да се изключва вероятността от поява на странични ефекти при употребата му. Често срещаните нежелани реакции с употребата на това съединение е: прояви на мазна кожа и акне.

Преобразува в естроген и поява на гинекомастия са възможни само при много високи дози и чувствителни индивиди.

< НАЧАЛОВсички анаболни стероиди >

Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати.