МАСТЕРОН (Дростанолон)

Мастерон (Masteron) е име на анаболният стероид Дростанолон, който съществува в инжекционна и орална форма. Съединението притежава умерено анаболно действие и слаб андрогенен ефект. Появява се на бял свят през 1959, когато излиза информация и описание за веществото. Мастерон е известен като безопасен и ефективен анаболен препарат за подобряване на физическите възможности, увеличавайки чисто мускулната маса и силата, без да се покачва драстично теглото.

Ефект и действие

Мастерон не работи като силните андрогени. С приема му не могат да се наблюдават бързи промени в теглото. Като дериват на дихидротестостерон, Дростанолон не може да ароматизира, дори се наблюдава лека анти-естрогенна активност. Мастерон има меко адрогенно действие и силен анаболен ефект. Затова той изгражда качествена мускулна маса и повишава силата, съпроводено с намаляване на мазнини, без да задържа вода и да причинява подпухване. Държи мускулатурата суха и напомпана. За целта на културизма, ефекта и резултатите от приема му са най-видими когато подкожната мазнина е по-малко. Тогава дростанолон показва на какво е способен. Мускулите са напомпани, с добър релеф, дълбоко очертани и набраздени, а вените прозират. Това е причината състезаващите се бодибилдери да използват Мастерон в крайният цикъл за релеф преди състезания.

Masteron е предпочитан не само сред фитнес и бодибилдинг трениращите мъже и жени. Той е масово разпространен и в други спортни дисциплини, където се изисква сила, бързина и издръжливост без значителни промени в телесните килограми. Другото нещо е, че Дростенолон е активен доста по-малко време и не може да бъде засечен при допинг проби след 3-тата седмица.

Ефективност на МАСТЕРОН
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★

Мастерон на инжекции или на таблетки

Мастерон се намира в две форми, инжекционна - с активно вещество дростанолон пропионат и на таблетки - орално съставен от метилдростанолон.

Мастерон на инжекции

Инжекционната форма на съединението - дростенолон пропионат има кратък полу-живот. Това налага да се инжектира през 1 или 2 дни за да се поддържат нивата в кръвта. Дозирането може да варира от 200 до 400мг седмично (от 50 до 100мг - през 1 или 2 дни). Продължителността на цикъла с Masteron може да е между 6 и 12 седмици. За жени, оптимална доза се смята около 50мг седмично, разделени на 3 приема, без да се наблюдават нежелани реакции.

Мастерон на Верможде е качествен дростанолон с добро действие за жени и мъже. Качествен Masteron / Drostanolone propionate, ефективен в цикъл за чиста мускулна маса. Мастерон на инжекции от Naspharma. Прием и дозиране на Masteron. Инжекционен мастерон на Алфа фарма. Описание и информация на анаболният стероид Дростанолон пропионат. Masteron Titan е качествен дростанолон пропионат. Мастерон има добро действие, без странични ефекти. Masteron cena от GEP е качествен мастерон пропионат.

Мастерон на таблетки

Оралната версия на Мастерон - метилдростанолон, може да се приема в дози от 40-60мг на ден, с продължителност за не повече от 6-8 седмици. При подобна дозировка се очаква добро покачване на силата, съпътствано от загуба на мазнини. Дневната доза, може да се раздели на два равни приема през деня, единия сутрин преди хранене, втория привечер пак преди хранене.

Орален мастерон на таблетки от Alpha pharma, ефикасен за релеф.Мастерон (Masteron) на хапчета с активен състав метилдростанолон. Орален Мастерон на хапчета (Methyldrostanolone) анаболно действие без странични ефекти


Прием, доза и комбиниране на Мастерон

Като оптимална се смята доза от 200 до 400мг на седмица. Трябва да се вземе под внимание, че Мастерон има естерна форма пропионат и трябва да се инжектира през 1 или 2 дни. Редувайте местата за инжектиране - виж места за поставяне на мускулна инжекция.

Цикъла с мастерон може да продължи от 6 до 12 седмици. За жени най-често срещаната дозировка е 50мг седмично за срок не повече от 6 седмици. Подобни седмични дози са достатъчни за добро покачване на чиста мускулна маса и увеличаване на силовите постижения.

Masteron успешно се комбинира с други анаболни стероиди, които се подбират в зависимост от целта която се търси. В цикъл за покачване на мускулна маса и сила, препарата се комбинира добре със силни андрогенни анаболи, като: Тестостерон енантат, Метан и Анадрол (Анаполон).

В стероиден цикъл за релеф, Мастерон най-често се комбинира с други слабо андрогенни и неароматизиращи анаболни стероиди, като Примоболан, Параболан или Анавар.

Мастеронът потиска естественото производство на тестостерона и в края на цикъла трябва да се вземат стимулиращи тестостероновата секреция препарати. Нормалното производство на тестостерона се възстановява в нормални граници в рамките на 1 до 4 месеца след края на цикъла с Дростанолон пропионат.

Странични ефекти

Мастерон рядко проявява странични ефекти, той е мек и се понася добре от повечето спортисти. Появата на странични реакции в повечето случай зависи от генетичната предразположеност и чувствителността на индивида, от дозата и времето за което се използва. Най-често срещани странични ефекти са: повишаване на LDL холестерола, мазна кожа, акне и ако сте генетично предразположен към косопад - избягвайте препарата (съединението ще ускори процеса).

< НАЧАЛОВсички анаболни стероиди >

Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати.