МЕТАНДИЕНОН / МЕТАНДРОСТЕНОЛОН / МЕТАН анабол за бъзо покачване на мускулна маса и сила

Метандиенон (Metandienon) или Метандростенолон, наричан по фитнес залите съкратено МЕТАН е мощен анаболен стероид на таблетки. Той е един от най-използваните анаболи за покачване на мускулна маса и сила. Метанът има силно анаболно и андрогенно действие, което допринася за неговия добър ефект в стероидните цикли на културистите.

Информация и описание за Метана (Метандиенон) се появата през 1960, и анабола бързо се превръща в най-масово използваният препарат в голям брой спортни дисциплини. Тази симпатия към Метандиенон е породена не само от лесната му употреба и ниската цена, а преди всичко от високата му ефективност.

Действие и свойства на Метандиенон

Силата на Metandienon (метан) е в действието му силно да повишава синтеза на белтъчини и да увеличава и задържа азотният баланс. Това прави Метана анабол с действие подобно на всички високо анаболни стероиди, а именно, мошен тъканно изграждащ препарат. Също така има свойството да повишава концентрацията на калции в костите, което е една от основните причини Метандростенолон да не се използва от подрастващи индивиди. Важно Метандиенон действие е повишаването на апетита, поради което метана е ценен анабол в цикъла за обем и натрупване на мускулна маса. Метандростенолон има свойството да задържа вода в тъканите, което се дължи на свойството му, част от него да се преобразува в естроген. Разбира се това е лошо за едни, но за други е добре дошло. Лошо е за тези които искат да се възползват от добрите му характеристики, но са чувствителни към естрогенното действие на метана или просто не желаят да задържат вода /добре, но тези ще си останат малки/. Добро е за онези, които искат обем и количество мускулна маса, като задържането на вода им помага да пазят ставите /все пак Метандиенон повишава доста силата, а от там и тренировъчните килограми/, а леката ароматизация подпомага силата му, понеже с нея се повишава и свободният тестостерон.

Ефект и резултати с Метандиенон

Метанът е силен анабол, в резултат на който може да увеличите много силата и мускулната си маса. Той е един от основните анаболни стероиди, използвани за старт в началото на цикли за натрупване на обем и маса.

Ефекта от Метандиенон (метан), разбира се е породен от мощното му анаболно / андрогенното действие. Metandienone бързо покачва мускулна маса и сила в следствие на повишеният протеинов синтез и увеличеното задържане на азот. Този повишен синтез на белтъчини /протеини/ е силно повлиян от свойствата на метана да подобрява съотношението на калциевите, фосфорните и калиевите йони. Резултати от приема на Метандиенон и ефект от него, се появява бързо след започване на употребата му. Нормално е в средата на втората седмица да се наблюдава рязко повишаване на всички физически показатели, а в рамките на 4-5 седмици, да сте се сдобили с 7-8 кг мускулна маса. Не очаквайте след продължителна употреба на Метандиенон ефекта да е все така силен. Каквото сте успели да качите за тези 4-5 седмици, се опитайте да го запазите. Продължите ли повече с употребата на метан ефект от него няма да има, заради насищане на стероидните рецептори.

Снимки и продукти с Метандиенон

Metha-Med Bioniche Метан, анабол известен като най-добрата химия за бързо качване на мускулна маса и сила. Methandienone, познат като Метандростенолон или само Метан. Анабол с бързо действие за качване на мускулна маса. Украински метан с добро действие. Най-добрия метан (метандиенон), качествен и ефективен.Метан - Данабол на Balkan. Метандиенон с добро качество.Metandienone (biotech) е ефикасен метан, анаболен стероид за мускулна маса.Ефективен метандиенон (Methabolon Depot) на Pharm Tec. Качествен метан с продължително действие.Информация за метандиенон на естофарма. Метана е анаболен стероид за мускулна маса и сила.Дианабол е метан с добър ефект и силно действие когато се приема в оптимална доза в цикъл за натрупване на мускулна маса.

Прием и дозиране на Метандиенон

Съществуват много и различни схеми как да пиете Метана. Ще се сблъскате с много разбирачи, даващи ви съвети, как и по колко милиграма /каква доза/ метан да приемате.

примерни комбинации за цикъл с метан

Метандиенон се приема или пирамидално или с низходящо намаляване на милиграмите. Комбинирането с други анаболни стероиди е уместно и подходящо в цикъл за покачване на мускулна маса. Една от утвърдените и най-добре работеща комбинация е Metandienone, Дека дураболин и Тестостерон. Резултатите от тази комбинация в цикъл с метан за маса, са много добри. Ако не растете и не покачвате сила и маса от нея, забравете за големите мускули и се отдайте на друг спорт.

Дозата метандиенон /метан/ варира от 30 до 60мг дневно, и приемането му не трябва да продължава повече то 5 седмици. Причината е, че метана бързо насища рецепторите. Продължителната употреба със или не, по-висока доза Метандианон, е безсмислен и неразумен. Много от трениращите по фитнесите злоупотребяват с този препарат, приемайки значително по-високи количества метан. Но истината е че ако с 50-60 мг не растете, с двойна доза няма да е по-различно, просто сменете препарата. Не се стремете да си увредите черния дроб! Препарата има свойството да потиска собственото /ендогенното/ производство на тестостерон, затова след спиране е препоръчително да се пият тестостерон стимулиращи препарати, като по този начин ще съумеете да запазите максимално от придобитата мускулна маса. [Виж... след спиране на стероидите]

Странични ефекти на Метандиенон

Трябва да запомните, че колкото по-мощен е един медикамент /в случая анаболен стероид/ толкова по-силни са му страничните ефекти. Метандиенон спада към тази група, макар че не може да се състезава с Анаполон, в това отношение. Но както при всички медикаменти, така и тук, нежеланите реакции са пряко свързани с дозата и продължителността на приемане на Метана.

Метандиенон (метан) може да прояви странични ефекти като: пристъпи на мазна кожа, акне и окосмяване по тялото. С този мощен стероид може да се наблюдава повишено агресивно поведение. При индивиди, генетично предразположени към косопада има възможност за укоряване на процеса. Metandienon е 17-алфа алкиден анаболен стероид, изграден така, че да може да устои на преминаване през черния дроб, възможно е повишаване на чернодробните ензими по-време на цикъла. Високи дози метандианон, може да предизвикат поява на гинекомастия, в следствие на свойството на препарата да ароматизира /да се преобразува в естроген/, което може да блокирате с прием на Провирон. Той ще Ви предпази от този страничните реакции, както и ще премахне натрупването на вода.

< НАЧАЛОВсички анаболни стероиди >

Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати.