Как лесно и бързо да поръчате продукт

След като сте избрали желаният продукт, натискайки върху кошницата - просто следвате бутоните в зелено, ако не се вижда бутон в зелено значи е някъде по-надолу на отворилата се страница.

На страницата УДОСТОВЕРЯВАНЕ имате избор за нова регистрация или бърза поръчка /която е под полето за регистрация/! Попълвате нужната информация и продължавате с бутоните в зелено, на страницата МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ под продуктите които сте избрали, има бутон натисни тук за да избереш наложен платеж, след което излиза последното потвърждение пак с зелен бутон... Натиснете го само веднъж и изчакайте, ще се получи леко забавяне, след което ще Ви излезе съобщение "Вашата поръчка в Мускулна маса е завършена" ... Вие вече сте поръчали желаният продукт!

Проверете пощата си! Ако имате потвърждение, значи успешно сте поръчали желаният от Вас продукт. Ако не сте получили такъв e-mail, моля оставете съобщение във фирмата за контакти

Лесно може да поръчате чрез бързата форма за контакти – горе в дясно или ТУК

- избирате до кого адресирате съобщението

- попълвате Вашия e-mail адрес

- в полето съобщение посочвате какъв продукт и количество желаете, адрес за доставка и Вашият телефонен номер (нужен е на куриера, за обратна връзка и потвърждение на поръчката)