Примоболан / Primobolan: ефективен анабол без странични ефекти

Примоболан е име на синтетичния анаболен стероид Метенолон (methenolone). Primobolan е препарат с добър анаболен ефект и слабо анадрогенно действие. Известен от трениращите по фитнес залите като 'Прима или Примо'. Примоболан е смятан за най- безопасения инжекционен препарат, без странични ефекти, използван с цел покачване на чиста мускулна маса или подобряване на мускулния релеф. Поради меките му свойства, Primobolan масово се приема от жени и чувствителни индивиди.

Primobolan се произвежда в инжекционна и в орална форма. Инжекционният Примоболан има продължително действие и е активен по-дълго време, заради прикрепения към него естер енантат. Докато оралната форма, подобно на всеки друг анаболен стероид на таблетки е с кратък полуживот и действието му е кратко. Разбира се инжекциите са по-ефективни от таблетките, но тези които не намират инжектирането за удобно, хапчетата са добра алтернатива.

Инжекционен Примоболан

Примоболан на инжекции
Това са препарати с активно вещество Метенолон енантат.

Полуживот: 10.5 дни

Време на засичане в тялото:
5 седмици

Действие на Примоболан депо и свързани странични ефекти от приема на инжекционен Primobolan. Римоболан е новият Примоболан депо внос от турция! Ефикасен примоболан - Primobolic GEP с добра цена и ефект.

Примоболан на таблетки

Примоболан на хапчета
Примоболанът на таблетки е с активно вещество Метенолон ацетат.

Полуживот: 6 часа

Време на засичане в тялото:
5 седмици

Ефект от Примоболан на таблетки и резултати от прием на нормална доза за покачване на мускулна маса и релеф. Примоболан на хапчета от Неген с добра цена за високи резултати. 

Примоболан: ефект, действие и свойства

Характеристики на Примоболан
Сила: ★★★★★Маса: ★★★★★Релеф: ★★★★★Мощ на препарата: ★★★★★Странични ефекти: ★★★★★Цена: ★★★★★

Основното действие на Примоболан се изразява в повишаване синтеза на протеини, от където идва и свойството на препарата да покачва мускулна маса и да повишава силата. Понеже съединението е слабо андрогенно, не задържа вода и не ароматизира. Поява на гинекомастия с Метенолон е изключено. Това премахва нуждата от използване на препарати за потискане на естроген. Друго нещо заради което Primobolan се смята за добър анабол е, че не потиска силно собственото производство на тестостерон. Примоболан е изключително подходящ за намаляване на мазнини и релеф понеже притежава свойството да покачва чиста мускулна маса дори в тежки нисковъглехидратни диети.

Когато се приема самостоятелно, ефекта от Примоболан ще е слабо но качествено нарастване на мускуланта маса и увеличаване на силата. Подобрява плътността на мускулите и придава добре очертан напомпан вид с прозиращи вени. Характерно с употребата на този стероид е, че придобитата мускулна маса не се губи бързо, а се запазва за по-дълго време.

Примоболан няма толкова силен анаболен ефект подобно на другите анаболни стероиди и в цикъл за маса не се използва самостоятелно. Често се комбинира с по-силни андрогени като Метандиенон и/или Тестостерон с цел увеличаване на обема. Резултати от подобна комбинация ще доведе до голямо покачване на мускулната маса и силата, а мускулите няма да са така подпухнали както ако се ползват само силни андрогени.

Примоболана на инжекции се приема в дози от 300 до 500мг седмично, което се смята за оптимална дозировка. Напредналите културисти приемат препарата в по-високи дози или го използват в стероидните паузи за поддържане. Оралната версия /таблетки/ се приемат в доза от

Жените може да използват доза от 50мг седмично, без да се наблюдават нежелани реакции. Добре е да се знае че препарата е с дълго действие и прием на по високи дози може да причини вирилизация.

Примоболан не проявява странични ефекти ако се прилага в нормална доза и не дълъг период. Съединението е доста чисто и проблеми свързани с естрогена като подпухнал вид от водна задръжка или гинекомастия няма да се забележат. Поява на акне и мазна кожа може да се появят само при по-чувствителните индивиди. Трябва да се знае че метенолон ацетат /примоболан таблетки/ е 17-алфа алкиден и при високи дози и продължителна употреба може да повиши чернодробните ензими.

< НАЧАЛОДруги анаболни стероиди >

Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати.