Тестостерон пропионат

Testosterone propionate е инжекционна форма на тестостерон с добавен естер пропионат на маслена основа. Тестостерон пропионат е предназначен за покачване на мускулна маса и сила, но поради естеството си на действие, често се използва в цикъл за релеф. Това е най-бързата форма на тестостерон, поради което се смята за по-ефективна и с по-малък риск от поява на странични ефекти.

Действие на Тестостерон пропионат

Както в повечето тестостеронови препарати, така и тук е добавен естер за да забави скоростта с която стероида се освобождава от мястото на инжектиране. За разлика от другите естери, пропионат забавя освобождаването само за няколко дни. Тестостерон пропионат има много по-бързо действие от другите тестостеронови естери, като ципионат или енантат, и затова изисква много по-често инжектиране. Докато ципионат и енантат се инжектират на седмична база, пропионат обикновено се прилага (най-малко) на всеки трети ден. За да стане това съединение още по-неудобно за използване, естера пропионат може предизвика дразнещо усещане на мястото на инжектиране.

Тези, които не са притесняват от честите инжекции ще открият, че тестостерон пропионат е доста ефективен. Той е мощен анаболен стероид, способен да предизвика бързо покачване на размери и сила. По мнения на спортисти, това е най-мекия тестостеронов естер и е предпочитаната форма на този хормон в цикъл за релеф. Това се обяснява с бързото действие на тестостерон пропионат. Въпреки високото ниво на ароматизация което препарата може да причини, и всички нежелани реакции свързани с това, той бързо може да бъде контролиран. Задържаната вода в тъканите бързо се премахва, а признаци за странични ефекти бързо се потушават.

Препарати с Тестостерон пропионат и тяхната цена:

Оригинален тестостерон пропионат цена от производител. Тестостерон пропионат с добро качество. Testosterone propionate Farmak cena. Тестостерон пропионат на Naspharma с добър ефект. Тестостерон пропионат действие за мускулна маса. Тестостерон пропионат - странични ефекти и действие. Тестостерон пропионат на Balkan е качествен анаболен стероид за маса.. Тестостерон пропионат с високо качество и добра цена.

Прием, дозиране и комбиниране на Тестостерон пропионат

Най-често срещана схема на дозиране за това съединение при мъже, е инжектиране на 50 до 100 мг, на всеки 2-ри или 3-ти ден. Както при другите популярните естери, общата седмична доза да бъде в диапазона от 200-400мг. Поради честото инжектиране е препоръчително местата за поставяне на инжекция да се редуват разгледайте подходящите места за мускулна инжекция

Подобно на всички тестостерон базирани съединения, и пропионат е много подходящ за комбиниране с други анаболни стероиди. Обикновено, за солидно качване на мускулен обем, маса и сила, се комбинира с други силни средства като Метан (метандиенон), Анаполон или Дека дураболин. От друга страна, Тестостерон пропионат може да се комбинира с неароматизиращи анаболи, съчетани в цикъл за релеф преди състезания. Популярни програми за релеф включват умерена доза от пропионат с орален Винстрол (15-35 мг дневно), Примоболан (50-150мг дневно) или Анавар (15-30мг дневно).

Странични ефекти при употреба на Тестостерон пропионат

По време на цикъл с това съединение, може да се наблюдават типичните странични ефекти при прием на тестостерон. Потребители чувствителни към гинекомастия може и следва да приемат антиестроген. Комбинацията от Нолвадекс и Провирон, работи особено добре за предотвратяване / спиране на този процес. Също така, съпровождащи тестостерон пропионат са андрогенни странични ефекти, като мазна кожа, акне, повишена агресия и окосмяване. Тези, които са предразположени към оплешивяване може да забележат, че пропионат ще влоши това състояние. За предотвратяване на косопада може да се приема Proscar, което ще доведе до намаляване в натрупването на DHT (дихидротестостерон) в много андрогенни целеви тъкани. И както при всички тестостерон продукти, пропионат потиска ендогенното производство на тестостерон. Следователно, използването на тестостерон стимулиращи препарати като HCG (Прегнил) и / или Кломид е наложително, за да се избегне катастрофа след цикъл.

- Сподели ако статията ти е харесала!

< НАЧАЛОДруги анаболни стероиди >

Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати.