Анаболни стероиди на HTP

Покажи 1 - 8 of 8 продукти
 • 42,00 лв 46,00 лв

  Дианабол HTP е добър и силен Метан (Метандиенон) за трупане на големи мускули. Dianabol htp е силно анаболен орален препарат, който работи мощно в цикъл за покачване на мускулна маса и сила.

  42,00 лв 46,00 лв
  Намалена цена!
  В наличност
 • 52,00 лв

  STROMBA HTP е Винстрол на хапчета (станозолол). Лабораторно изследвана, качествена стромба на добра цена. Мек анаболен стероид, използван от културисти и фитнес трениращи мъже и жени за изчистване на мазнини, релеф или за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ както за начинаещи, така и за напреднали спортисти, истинска стромба цена.

  52,00 лв
  В наличност
 • 54,00 лв

  Тестостерон Пропионат HTP е качествен препарат за покачване на мускулна маса и повишаване на силата. Test Propionate води до бърз мускулен растеж и увеличаване на силовите постижения. Успещно се комбинира с всички други препарати.

  54,00 лв
  В наличност
 • 60,00 лв

  Тестостерон енантат HTP е качествен Testosteron Enantat на добра цена. Известен още и като Тестостерон депо, това е един от най-масово използваните препарати за покачване на мускулна маса и сила.

  60,00 лв
  В наличност
 • 62,00 лв

  Туринабол HTP е истински и качествен Oral Turinabol. Силно анаболен и слабо андрогенен стероид с нисък риск от проява на странични ефекти. Туринабол е подходящ за качване на чиста мускулна маса, повишаване на силата и издръжливостта. TBOL е нещо средно между метан и анавар, не покачва драстично масата, но придобитите мускули са качествени и трайни.

  62,00 лв
  В наличност
 • 70,00 лв

  Deca HTP е качествен Дека дураболин с добра цена. Съдържа 250 мг Нандролон деканоат в 1 ампула. Deca е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, който увеличава чистата мускулна маса и сила без висок риск от странични ефекти.

  70,00 лв
  В наличност
 • 82,00 лв

  Tren-Acetate HTP е качествен Тренболон ацетат на добра цена! Trenbolon е силен стероид, с мощно анаболно и андрогенно действие, известен още като Параболан. Тренболон ацетат HTP е бърза версия на Трена и води до бързо повишение на силата и чистата мускулна маса.

  82,00 лв
  В наличност
 • 105,00 лв

  Анавар HTP е качествен Оксандролон, който сме изследвали и може да гарантираме качеството. Anavar HTP е високо ефективен когато се използва за релеф, намаляване на мазнини или чиста мускулна маса. Това e мек препарат, така че трениращите мъже и жени няма да забележат никакви странични ефекти.

  105,00 лв
  В наличност
Покажи 1 - 8 of 8 продукти