Анаболни стероиди на Malay Tiger

Malay tiger Ltd е частна компания, базирана в Малайзия която произвежда качествни анаболни стероиди за световния пазар. Това е научноизследователска фармацевтична и биотехнологична компания, посветена на разработването, производството на продукти, предназначени за подобряване на качеството на живот.

От 1984 г. фармацевтична компанията Malay tiger Ltd оказва значително корпоративно присъствие в Малайзия.

Още
Покажи 1 - 14 of 14 продукти
 • 39,00 лв

  Metaxon 10 на Малай тайгър е качествен Метан. Анабол за мощно натрупване на мускулна маса и сила. Метан на Malay Tiger съдържа Метандиенон. Той се смята за стероида на начинаещите, но много напреднали културисти го използват винаги в цикъл за покачване на мускулна маса.

  39,00 лв
  В наличност
 • 54,00 лв 59,00 лв

  Propionate 100 Малай Тайгър е качествен Тестостерон пропионат за бързо покачване на солидна мускулна маса и голяма сила. Testosteron propionat Malay Tiger е бърза форма на тестостерона, която се смята за най-мека, понеже лесно се контролира.

  54,00 лв 59,00 лв
  Намалена цена!
  В наличност
 • 58,00 лв

  Stanox-10 Malay Tiger е винстрол на хапчета с активен състав Stanozolol. Това е анаболен стероид известен по фитнес залите като Стромба. Станокс е качествен Станозолол от Малай Тигер за изграждане на чиста мускулна маса и повишаване на силата.

  58,00 лв
  В наличност
 • 60,00 лв

  Clenox е Kленбутерол на Malay Tiger с добра цена! Clenbuterol или Клен, е препарат подходящ за релеф и топене на мазнини! Clenox е добре познат на всички спортисти, които търсят голяма издръжливост или фитнес трениращи, стремящи се да намалят и изгорят подкожните мазнини.

  60,00 лв
  В наличност
 • 64,00 лв

  Stanozolol Malay Tiger е инжекционен Винстрол във воден разтвор с добра цена. Това е качествен и ефективен анаболен стероид, аналог на Winstrol Depot. Подходящ за изграждане на чиста мускулна маса, повишаване на силата и много ефикасен за орелефяване на мускулите.

  64,00 лв
  В наличност
 • 67,00 лв

  TESTEX PRO-250 е Тестостерон ципионат с концентрация 250 мг / 1 мл. Това е мощен анаболен препарат с продължително действие. Използва се предимно за покачване на мускулна маса и сила.

  67,00 лв
  В наличност
 • 68,00 лв

  Тестостерон енантат Malay Tiger на добра цена, под името ENANTHAL-250. Това е тестостерон с прикрепен енантат естер за бавно и продължително действие. Enanthal 250 е препарат със силен анаболен, мускулно изграждащ ефект, добър, ефективен и качествен продукт.

  68,00 лв
  В наличност
 • 79,00 лв

  Туринабол - Turinox Malay Tiger е мек анаболен стероид, определен от фитнес трениращите, като нещо средно между Метан и Анавар. Туринабол Малай Тайгър е силно анаболен и слабо андрогенен. Тези свойства правят Turinox много подходящ за изграждане на чиста мускулна маса, без висока водна задръжка и без силни странични ефекти.

  79,00 лв
  В наличност
 • 81,00 лв

  Boldenone 200 е качествен Болденон ундециленат от Malay Tiger. Това е високо анаболен стероид с продължителна активност, използва от фитнес и културизъм трениращи за изграждане на чиста мускулна маса. Болденон Малай тайгър е с високо качество и действа отлично както при начинаещи, така и при напреднали

  81,00 лв
  В наличност
 • 85,00 лв

  Masteron 100 на Малай Тайгър е мек анаболен стероид с химично име Дростенолон пропионат. Мастерон се използва от фитнес и културизъм трениращи за качване на чиста мускулна маса, както и за чистене и намаляване на мазнини (релеф). Мастерон Malay tiger е силно анаболен, но слабо андрогенен. Той не ароматизира и не причинява странични ефекти свързани с...

  85,00 лв
  В наличност
 • 85,00 лв

  Decanol 200 е качествен Дека Дураболин от Malay Tiger. Активното действащо вещество е Нандролон Деканоат. Това е един от най-масово използваните анаболни стероиди за качване на мускулна маса и сила, защото няма силно изразени странични ефекти, но пък е много ефективен. Деканол е силно анаболен и умерено андрогенен, има бавно и меко действие.

  85,00 лв
  В наличност
 • 88,00 лв 96,00 лв

  Trenacetat 100 е качествен Тренболон ацетат на Malay tiger! Това е силен стероид, с мощно анаболно и андрогенно действие, известен и като Параболан. Тренболон ацетат Malay tiger е бърза версия на Тренболон и води до бързо повишение на силата и чистата мускулна маса.

  88,00 лв 96,00 лв
  Намалена цена!
  В наличност
 • 90,00 лв

  Анавар Malay Tiger под името Xanodrol, е анаболен стероид с активно действащо вещество Оксандролон. Това е качествен Анавар, ефективен за подобряване на релефа и намаляване на мазнини. Xanodrol Малай Тайгър е най-сигурният анабол, който не проявява странични ефекти и може спокойно да се използва както от мъже, така и от жени.

  90,00 лв
  В наличност
 • 90,00 лв

  Trenol-100 Malay Tiger е качествен Тренболон енантат с добра цена, известен още като Параболан. Той е сред най-силните анаболни стероиди използвани от културисти и фитнес трениращи. Ефекта от Тренболон Малай Тайгър е драстично повишаване на силата и качествено нарастване на чиста мускулна маса. Добавеният естер Енантат увеличава времето за действие и...

  90,00 лв
  В наличност
Покажи 1 - 14 of 14 продукти