Mastebol (Мастерон) NASpharma Виж по-голямо

Mastebol (Мастерон) NASpharma

Mastebol на Насфарма е инжекционен Мастерон (дростанолон). Мастебол е добър анаболен стероид който дава много сила, покачва чиста мускулна маса и придава релеф и венозност на мускулите.

Повече детайли

74,00 лв

Информация за Mastebol (Мастерон) NASpharma

Mastoral /мастерон/ е анаболен стероид използван от фитнес трениращите в цикъл за релеф.

Цена: 0лв.
Опаковка: 10амп х 1мл (100мг/1мл),
Производител: NASpharma

Подробна информация за МАСТЕРОН

Mastebol / Мастебол е търговско име на инжекционния анаболен стероид Мастерон съставен от Дростанолон пропионат. Формата на препарата е бърза, което обуславя и неговото бързо действие. Това предполага често поставяне на инжекции за да се поддържа добро ниво на анаболният стероид в кръвта. Мастерон е един от 'екзотичните' анаболи. Ефекта от неговото действие е най-добър при фитнес и културизъм трениращи, които са с малък процент подкожни мазнини. Сходни и подобни са с тези на Винстрола, но с тази разлика че мастерон не изсушава толкова ставите.

Mastebol на Насфарма има следните характеристики и описание:

Активно вещество:

Drostanolone Propionate (Дростанолон пропионат)

Подобни анаболни стероиди:Mastebolin (Мастерон) Alpha
Полуживот:3 дни, което налага често инжектиране
Време на засичане в тялото:

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Mastebol (Дростанолон пропионат) може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след последната инжекция.

Ароматизация:

Не. Мастерон не ароматизира и не се преобразува в естроген дори по-високи дози.

Водна задръжка:Не задържа вода в тъканите.
Ефект и действие:

Ефекта от приема на Мастерон (Дростанолон пропионат) е покачване на чиста мускулна маса и подобряване на релефа - има свойството да намалява мазнините, мускулите стават плътни и твърди а вените прозират.

Дростанолон пропионат има силно анаболно и ниско андрогенно действие. Това го прави добър стероид в предсъстезателните стероидни цикли. В период на тежка диета, мастерон успява да запази мускулната тъкан и подпомага горенето на мазнини.

Приложение:

Mastebol е предпочитан анаболен стероид от много силови и лекоатлети, където силата и бързината са от първостепенно значение. Освен тези положителни свойства, факта че мастерон се чисти от тялото много бързо позволява на редица състезатели да не бъдат заловени в употреба на допинг. С мастерон са паднали не един или два световни рекорда.

Комбиниране с други анаболни стероиди:

В цикъл за релеф Мастебол работи успешно в комбинация с Анавар, Параболан или Примоболан.

В цикъл за качване на маса, добра комбинация би била Мастерон с Тестостерон. Резулрата от подобно комбиниране е фрапиращ.

Прием и дозировка:

Оптимална и ефективна доза Мастерон е от порядъка на 200 до 400мг на седмица. Мастебол е с бърз естер - пропионат и трябва да се инжектира през 1 - 2 дни. Цикъл с Mastebol не бива да надвишава 10-12 седмици. При жените обичайната дозировка е 50мг седмично за не повече от 6 седмици. Подобен прем и дозировки ще доведат до голямо повишаване на силата и добро покачване на чистата мускулна маса.

Мастерон потиска естественото производство на тестостерон, и след спирането му трябва да се направи след стероидна терапия с Прегнил и Кломид.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Mastebol (Мастерон) NASpharma

Mastebol (Мастерон) NASpharma

Mastebol на Насфарма е инжекционен Мастерон (дростанолон). Мастебол е добър анаболен стероид който дава много сила, покачва чиста мускулна маса и придава релеф и венозност на мускулите.

Споделете вашето мнение за продукта