Masterolic / Мастерон (Drostanolone propionate) GEP

Masterolic GEP, известен като Мастерон, е качествен анаболен стероид с активен състав Дростанолон пропионат. Анабол, използван от културисти и фитнес трениращи за качване на чиста мускулна маса или орелефяване на мускулите (релеф). Мастеронът Masterolic има бърз ефект и действие и слаб риск от странични ефекти.

Повече детайли

70,00 лв

Информация за Masterolic / Мастерон (Drostanolone propionate) GEP

Търговско име: Masterolic
Цена: 74 лв.
Опаковка: 10 ампули (100 мг / 1 амп.)
Производител: GEP
Активно вещество: мастерон (дростенолон)

цена за мастерон, високо качествен masteron cena.

Masterolic е търговско име на анаболен стероидДростенолон пропионат, производство наGeneral European Pharmaceuticals (GEP). Анабол известен като Masteron, който се използва от културисти и фитнес трениращи за качване на чиста мускулна маса, а често и за релеф.

Masterolic GEP е анабол със силни анаболни но слаби андрогенни свойства, доказал се е със своите качествата, като безопасно средство за увеличаване на мускулната маса и сила без проява на странични ефекти.

Дростанолон пропионат не задържа вода и не се преобразува в естроген. Проявява слабо анти-естрогенно действие което пречи да се получи гинекомастия. Мастерон не задържа толкова вода както силните андрогени като Тестостерон, така че, подпухване не се забелязва. Държи мускулите сухи, напомпани и добре очертани. С него драстично покачване на мускулна маса не може да се очаква, но с подходящ хранителен режим и добър тренировъчен план, може да се качва чиста мускулна маса, съпроводено с намаляване на подкожните мазнини. Придобитите мускули с Мастерон се запазват за дълго време след спирането му.

Най-добре може да се види ефекта от приема на Masterolic GEP ако сте с нисък процент подкожни мазнини. Тогава ще забележите страхотни резултати. Мазнини които сте имали се топят, мускулите стават набъбнали и плътни, а вените ще се пръснат. Тези добри характеристики правят Мастерон предпочитан анаболен стероид както от фитнес трениращите мъже и жени, подложени на диета, така и от лекоатлети и атлети в силовите спортове.

Masterolic има бързо действие и попаднал в кръвообращението е активен около 2 дни след инжектиране. Заради това, и поради бързото си премахване от организма, той е любим стероид на състезатели на които им предстои допинг тест. За разлика от други анаболи, които се задържат за дълго в организма, той е откриваем само до 3 седмици след последната инжекция.

Masterolic трябва да се инжектира през 1 или 2 дни, за да се подържат стабилни нивата в кръвта. Доза за мъже, може да варира от 200 до 400мг седмично (по 50 до 100мг - през 1 или 2 дни). Продължителността на цикъла може да е между 6 и 12 седмици.

Мастерон е анаболен стероид подходящ за жени, поради слабите си андрогенни и анти-естрогенни свойства. Жени могат да приемат препарата в доза от 50 мг седмично, разделени на 3 приема, за срок от 4 до 6 седмици, без да предизвика силни андрогенни странични ефекти.

Подобни дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на силата.

Masterolic може да се комбинира с други анаболни стероиди, които се подбират спрямо целта която се търси. Мастерон в цикъл за покачване на мускулна маса и сила,се комбинира добре с Тестостерон енантат, Метан и Анаполон.

Мастерон в цикъл за релеф, най-често се комбинира с подобни - слабо андрогенни и неароматизиращи анаболни стероиди, такива са Тренболон, Примоболан, Болденон или Анавар.

Въпреки че Masterolic / Masteron не проявява странични ефекти, ако се използва в много високи дози или продължително време може да доведе до нежелани реакции.

Подобни на Masterolic препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Masterolic / Мастерон (Drostanolone propionate) GEP

Masterolic / Мастерон (Drostanolone propionate) GEP

Masterolic GEP, известен като Мастерон, е качествен анаболен стероид с активен състав Дростанолон пропионат. Анабол, използван от културисти и фитнес трениращи за качване на чиста мускулна маса или орелефяване на мускулите (релеф). Мастеронът Masterolic има бърз ефект и действие и слаб риск от странични ефекти.

Споделете вашето мнение за продукта