Комбинация от Тренболон, Мастерон, Тестостерон - Mix-Med Bioniche. Виж по-голямо

Тренболон + Мастерон + Тестостерон - Mix-Med Bioniche

Mix-Med е комбинация от Тренболон, Мастерон и Тестостерон в една ампула. Комплекс от 3 препарата, подходящи за релеф (чистене на мазнини) или качване на чиста мускулна маса.

Повече детайли

107,00 лв

Информация за Тренболон + Мастерон + Тестостерон - Mix-Med Bioniche

Търговско име: MIX-MED
Опаковка: 10 ампули x 1 мл (225 мг / 1 мл)
Производител: Bioniche Pharma
Активно вещество:
- Trenbolone Acetate 75 mg / 1ml
- Drostenolone Propionate 50 mg / 1ml
- Testosterone Propionate 100 mg

Микс-Med Bioniche е комбинация от Тренболон, Мастерон и Тестостерон Пропионат. Това е микс който често се ползва за постигане на твърда, релефна и дефинирана мускулатура или за чисто покачване на мускулна маса. Трите анаболни стероида са в подобно съчетание, защото така работят по-добре и допълват един друг.

И трите препарата съчетани е Mix-Med са с бързо дехствие, това налага често инжектиране. Но ако се слагат по-отделно, инжекциите ще бъдат 3-и пъти повече. Това прави продукта уникален за използване.
Продукта е подходящ за всеки който иска да прави цикъл с Тренболон, Мастерон и Тестостерон. Той ще спести не само нуждата от по-често инжектиране, но и има по-добра цена отколкото ако се вземат отделно.

Свойства, ефект и действие

Mix-Med съдържа 75 мг Тренболон ацетат, 50 мг Мастерон и 100 мг Тест пропионат в една ампула. Това прави препарата чудесен избор в цикъл за чиста мускулна маса или релеф.

Тренболона е силен анаболно андрогенен стероид. Той прави мускулите плътни твърди и сухи. Макар че е силно андрогенен, той не ароматизира и не се преобразува в естроген. Спомага за изграждането на чиста мускулна маса, сила и подобрява горенето на подкожните мазнини.

 Информация за Тренболон


Мастерона има силно анаболно, но слабо андрогенно действие. Неговият ефект и действие се изразява в чисто покачване на мускулната маса (без мазнини и задържане на вода). Той се съчетава и допълва чудесно с останалите два препарата. Също така има свойството да потиска естрогена, което е добре заради наличието на тестостерон в този стак.

 Информация за Мастерон


Тестостерона има силно анаболно, но и високо андрогенно действие. В комбинация с Тренболон и Мастерон се получава по-силен анаболно андрогенен ефект и по-добър синергизъм между препаратите.

 Информация за Тестостерон


Доза и прием:

Mix-Med може да се приема от начинаещи в доза от 1 ампула през 2 дни (на всеки 3 ден) и да бъде достатъчно ефективен.
По-напредналите могат да приемат по 1 ампула през ден.

Като допълнение към тази комбинация, може да се добави орален Винстрол (Стромба) по 30 мг на ден. Това ще направи цикъла завършен и по-пълен и може да очаквате още по-добри резултати.

Странични ефекти

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да оказват влияние на отделните хора по различен начин. Това означава, че не само положителните ефекти и действие на анаболите може да е различно, но и проявата на странични ефекти е различно.

Възможни странични ефекти и нежелани реакции с прием на комбинация от Тренболон, Мастерон и Тестостерон:
Акне и мазна кожа, повишена агресия, нервноств, чести - продължителни болезнени ерекции на пениса (приапизъм), при генетично предразположени към плешивост е възможно засилване на косопада, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие когато се използва при по-млади момчета.


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Тренболон + Мастерон + Тестостерон - Mix-Med Bioniche

Тренболон + Мастерон + Тестостерон - Mix-Med Bioniche

Mix-Med е комбинация от Тренболон, Мастерон и Тестостерон в една ампула. Комплекс от 3 препарата, подходящи за релеф (чистене на мазнини) или качване на чиста мускулна маса.

Споделете вашето мнение за продукта