Намалена цена! Dec (Дека дураболин) Titan - ампули Виж по-голямо

Dec (Дека дураболин) Titan - 10 ампули

Dec е качествена Дека дураболин на Титан с добра цена. Съдържа 250 мг Нандролон деканоат в 1 ампула. Deca Titan е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, който увеличава чистата мускулна маса и сила без висок риск от странични ефекти.

Повече детайли

66,00 лв

70,00 лв

-4,00 лв

Информация за Dec (Дека дураболин) Titan - 10 ампули

Търговско име: Deca Titan  
Цена: 72 лв.
Опаковка: 10 ампули (250 мг / 1 амп.)
Производител: TITAN
Активно вещество: Нандролон деканоат

Дека дураболин Титан - цена! Deca Titan - Високо качествена и добре работеща.

Deca Titan има активен състав Nandrolone Decanoate. Това е анаболен стероид, познат по фитнес залите като Дека дураболин. Това е един от най-използваните анаболи за качване на мускулна маса и сила. Популярността му се дължи на доброто анаболно действие, липсата на странични ефекти и достъпна цена - 10 ампули може спокойно да стигнат за 5 седмици.

Dec е инжекционен препарат със силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства. Той способства за намаляване на количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава синтеза на протеин и обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото.

Дека дураболин Титан принадлежи към умерените анаболни стероиди. Съединението увеличава азотния баланс, засилва образуването на червените кръвни клетки и протеиновия синтез. В следствие се повишава чистата мускулна маса и сила. Обикновенно Деката служи като основа на повечето цикли за размери и обем. Проявава добър синергизъм с почти всички анаболни стероиди, поради което, комбинирането му води до много по-добри резултати. При употребата му добитата маса се губи по-трудно, отколкото с употреба на други стероиди. Често срещан ефект по време на приема му е намаляване и отшумяване на болките в ставите.

Оптимална доза:
Мъже 300-800мг седмично
Жени 50-100мг на седмица

Dec Titan може да се комбинира с много други анаболи, подбрани в зависимост от целите на трениращия. Подходящо комбиниране в цикъл за натрупване на мускулна маса е Декадураболин с Анаполон, Тестостерон или Метандиенон. В цикъл за релеф подходяща комбинация с Дека Titan са анаболи, като Винстрол, Анавар, Параболан и Мастерон.

Това е сравнително безопасен анаболен стероид. При прием, странични ефекти рядко може да се наблюдават. Но при високи дози и продължителна употреба, може да появят нежелани реакции, като гадене, загуба на апетит, отслабване на половото влечение, акне и мазна кожа. Макар че няма силно изразени странични ефекти, както силните андрогени, препарата оказва влияние върху естественото производство на тестостерон. Така че след спирането му е нужно да се направи след стероидна терапия за по-бързо възстановяване нивата на тестостерон и контролиране нивата на пролактин с Каберголин.

⇒ Още информация за Дека-дураболин

Подобни анаболни стероиди:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Dec (Дека дураболин) Titan - 10 ампули

Dec (Дека дураболин) Titan - 10 ампули

Dec е качествена Дека дураболин на Титан с добра цена. Съдържа 250 мг Нандролон деканоат в 1 ампула. Deca Titan е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, който увеличава чистата мускулна маса и сила без висок риск от странични ефекти.

Споделете вашето мнение за продукта