PHENYL-MED / Бърза Дека Дураболин 150 мг / 1мл. Виж по-голямо

Бърза Дека Дураболин PHENYL-MED 150 мг / 1мл

Phenyl-Med Bioniche Pharma е бърза Дека дураболин с добра цена. Съдържа 150 мг Нандролон фенилпропионат в 1 ампула. Бързата Deca е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, който има бързо действие, но бавно увеличава чистата мускулна маса и сила, без висок риск от странични ефекти.

Повече детайли

70,00 лв

Информация за Бърза Дека Дураболин PHENYL-MED 150 мг / 1мл

Бърза Дека:
Цена:
 70 лв.
Търговско име: PHENYL-MED
Опаковка: 10 ампули x 1 мл (150 мг / 1 мл)
Производител: Bioniche Pharma
Активно вещество: Nandrolone phenylpropionate

Phenyl-Med Bioniche е бърза Дека дураболин с висока концентрация на добра цена. Съдържа 150 мг Нандролон Фенилпропионат в 1 ампула, който действа бързо и за по-кратко време от Нандролон Деканоат, каквато е обикновенната дека..

Поради бързия полуживот (4 дни), този вариант на деката е подходящ за приложение в по-кратки цикли или когато искате да излезете по-бързо от стероден цикъл.

Свойства, ефект и действие

Phenyl-Med е инжекционен препарат със силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства. Той увеличава синтеза на протеин и обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото. Също така способства за намаляване на количеството на катаболния хормон кортизол.

Дека дураболин принадлежи към умерените анаболни стероиди. Съединението увеличава азотния баланс, засилва образуването на червените кръвни клетки и протеиновия синтез. В следствие на това се повишава чистата мускулна маса и сила. Обикновенно, както обикновенната така и бързата Дека, служи като основа на повечето стероидни цикли за размери и обем. Проявава добър синергизъм с почти всички анаболни стероиди, поради което, комбинирането му води до много по-добри резултати. При употребата му придобитата маса се губи по-трудно, отколкото с употреба на други стероиди. Често срещан ефект по време на приема му е намаляване и отшумяване на болките в ставите.

Оптимална доза:
Мъже 300-600мг седмично
Жени 50-100мг на седмица

Phenyl-Med може да се комбинира с много други анаболи, подбрани в зависимост от целите на трениращия. Подходящо комбиниране в цикъл за натрупване на мускулна маса е Дека с Анаполон, Тестостерон или Метандиенон. В цикъл за релеф подходяща комбинация с Deca Durabolin са анаболи, като Винстрол, Анавар, Параболан и Мастерон.

Странични ефекти

Това е сравнително безопасен анаболен стероид. Странични ефекти рядко може да се наблюдават. Но при високи дози и продължителна употреба, може да появят нежелани реакции, като гадене, загуба на апетит, отслабване на половото влечение, акне и мазна кожа. Макар че няма силно изразени странични ефекти, както силните андрогени, препарата оказва влияние върху естественото производство на тестостерон. Така че след спирането му е нужно да се направи след стероидна терапия за по-бързо възстановяване нивата на тестостерон и контролиране нивата на пролактин с Каберголин.

Още информация за Дека-дураболин


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Бърза Дека Дураболин PHENYL-MED 150 мг / 1мл

Бърза Дека Дураболин PHENYL-MED 150 мг / 1мл

Phenyl-Med Bioniche Pharma е бърза Дека дураболин с добра цена. Съдържа 150 мг Нандролон фенилпропионат в 1 ампула. Бързата Deca е силно анаболен и слабо андрогенен стероид, който има бързо действие, но бавно увеличава чистата мускулна маса и сила, без висок риск от странични ефекти.

Споделете вашето мнение за продукта