Tren-ace (Тренболон ацетат) Titan - бърз Параболан - 10 ампули Виж по-голямо

Tren-ace (Тренболон ацетат) Titan

Tren-ace Titan съдържа Тренболон ацетат високо качество и добра цена! Известен още и като Параболан, това е един от най-силните анаболни стероиди на инжекции. Тренболон ацетат Титан е бърза версия на съединението и води до бързо повишение на сила и чиста мускулна маса.

Повече детайли

76,00 лв

  • за 5 ампули
  • за 10 ампули

Информация за Tren-ace (Тренболон ацетат) Titan

Търговско име: Tren-ace 
Цена: 82 лв.
Опаковка: 10 ампули (100 мг / 1 амп.)
Производител: TITAN 
Активно вещество: тренболон

 Тренболон ацетет Титан – цена: / Trenbolon acetate Titan 10 ampules..

Tren-ace TITAN представлява Тренболон с добавен естер Ацетат за бързо действие на препарата. Това е силен инжекционен стероид, известен във фитнес стеридите като Параболан с бърз естер. Той е силен андроген, със също толкова силни анаболни свойства.

Тренболон ацетат Титан е подходящ за бързо натрупване на мускулна маса и сила, а също и за чистене и намаляване на подкожните мазнини. Обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. Aнаболният ефект на този препарат е много сходен с този на популярните анаболи, като Тестостерон или Дианабол, но има една важна разлика - Тренболонът не се преобразува в естроген. С него не се забелязва подпухване, но въпреки това мускулатурата е обемна, но суха и плътна. Това наистина е едно уникално съединение, тъй като масовите стероиди, в повечето случаи проявяват ароматизация (или други проблеми, свързани с естрогена). С параболан не трябва да се притеснявате за странични ефекти свързани с естрогена. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с Tren-ace Titan ще бъде много твърда и дефинирана. Притесненията за поява на Гинекомастия са неоснователни ако тренболон е единственият използван стероид в цикъла, затова не би трябвало да има нужда да се примат антиестрогени.

Странични ефекти:
Тренболон ацетат Титан е доста по-мощен от тестостерона и има три пъти по-силен ефект, милиграм за милиграм. Въпреки че не ароматизира, подобно на другите анаболни стероиди, и тук може да се очакват странични ефекти, като мазна кожа, агресивно поведение, акне и ускорен косопад при тези които са предразположени към него. Андрогенният характер на Trenacet e много рисков за жените, шансът за вирилизация сa изключително високи с такъв силен андроген.

Прием и дозировка:
Tren-ace Titan се приема чрез мускулно инжектиране. Оптимална доза е 200-300 мг седмично, достатъчна доза за значително увеличение на чистата мускулна маса и сила, което обикновено е комбинирано с завидна загуба на мазнини и увеличаване на мускулната дефиниция.

Подобни на Tren-ace препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Tren-ace (Тренболон ацетат) Titan

Tren-ace (Тренболон ацетат) Titan

Tren-ace Titan съдържа Тренболон ацетат високо качество и добра цена! Известен още и като Параболан, това е един от най-силните анаболни стероиди на инжекции. Тренболон ацетат Титан е бърза версия на съединението и води до бързо повишение на сила и чиста мускулна маса.

Споделете вашето мнение за продукта